X

Moldova a fost învinsă de Suedia într-un meci amical

Moldova a fost învinsă de Suedia într-un meci amical

​​​​Naționala Moldovei a cedat ieri, 12 octombrie, într-un meci amical jucat în compania reprezentativei Suediei, scor 3-1, partidă disputată pe stadionul Friends Arena din Solna.

Golul R. Moldova a fost marcat de Ion Nicolaescu, care a ajuns la cota 13 goluri pentru Națională, fiind golgheterul din toate timpurile al reprezentativei noastre, transmite Realitatea.md.

Citeşte şi: Cum și-au reparat Ucraina și România relația tensionată pentru a deveni aliați

Jucătorii Naționalei, a reușit de asemenea, să acumuleze 6 cartonașe galbene, iar Artur Crăciun a luat roșu în minutul 87 al partidei.

Moldova a fost învinsă de Suedia într-un meci amical

În minutul 74 al partidei, portarul naționalei, Dorian Railean a reușit să apere o lovitură de la 11 metri, executată de către suedezul Robin Quaison, care putea mări avantajul nordicilor.

După amicalul din Suedia, tricolorii vor face deplasarea la Varșovia, unde pe 15 octombrie vor juca încă un meci din preliminariile Campionatului European 2024, contra selecționatei Poloniei. Partida va avea loc pe stadionul Narodowy (Național) din Varșovia (capacitate: 60.000 de locuri), cu începere de la ora 21:45.

Tags: fotbalmeci amicalMoldovaSolnastadionul Friends ArenaSuedia
Categorii: SportȘtirile zilei