Moldova atrage atenția internațională în revista Wanderlust

Publicat:

Moldova atrage atenția internațională în revista Wanderlust

Moldova – destinație turistică încă nedescoperită a Europei – atrage atenția internațională printr-un articol de 7 pagini publicat în ediția din iulie a revistei Wanderlust, una dintre cele mai prestigioase reviste de călătorii din Marea Britanie. Intitulat „Moldova – un toast pentru viitor”, articolul explorează bogățiile culturale și naturale ale țării noastre, subliniind cramele subterane impresionante, mănăstirile istorice și ospitalitatea localnicilor.

Mai mult, Moldova este nominalizată la Premiile Wanderlust Travel 2024 în două categorii: „Cea mai atractivă țară în Europa” și „Cea mai atractivă destinație emergentă”, iar susținătorii și iubitorii de călătorii pot să voteze pentru Moldova și să contribuie la recunoașterea internațională a țării noastre Wanderlust Travel Awards.


Citește și : Mircea Geoană contraatacă după acuzațiile de plagiat

Revista Wanderlust, fondată în 1993, este disponibilă în 70 de țări și este cunoscută pentru standardele sale înalte de jurnalism de călătorie. Cu un potențial de 1,8 milioane de vizualizări online pe lună și o circulație de 137.959 de exemplare pe număr, Wanderlust oferă Moldovei o oportunitate excepțională de a atrage atenția asupra țării în calitate de destinație turistică.

Vizita Wanderlust în Moldova a fost facilitată prin Proiectul USAID Competitivitate și Reziliență Rurală în colaborare cu Asociația Națională pentru Turism Receptor și Intern (ANTRIM), cu scopul de a promova Moldova ca destinație turistică pe piețe țintă cu zboruri directe din Chișinău, Marea Britanie fiind una dintre ele. Invitați în contextul  unicului festival de muzică clasică în aer liber din Europa de Est-  DescOperă, cei doi jurnaliști George Kipouros, redactor șef, și Adam Lloyds, director comercial, au avut o experiență cuprinzătoare, descoperind bogățiile culturale, vinicole și naturale ale țării. Această colaborare a permis prezentarea Moldovei într-o lumină favorabilă pe scena internațională, evidențiind frumusețea și unicitatea sa.

Un citat din articol subliniază farmecul unic al Moldovei: „Moldova, cu cramele sale subterane unice și mănăstirile istorice, este o destinație fascinantă care merită descoperită. De la peisajele vibrante ale câmpurilor agricole până la ospitalitatea caldă a localnicilor, această țară oferă o experiență de neuitat pentru orice călător curios.”

Citește și : O comisie specială parlamentară va identifica măsuri pentru depășirea crizei din agricultură

 

Articolul pune accent pe experiențele autentice și surprinzătoare pe care Moldova le oferă, inclusiv vizite la crama Cricova, a doua cea mai mare cramă subterană din lume, și la mănăstirile Curchi și Hâncu. De asemenea, sunt menționate eforturile locale de revitalizare culturală, cum ar fi Arta Rustică, un centru de țesut tradițional care promovează identitatea culturală moldovenească.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Putin l-a demis pe prim-adjunctul lui Serghei Lavrov

Putin l-a demis pe prim-adjunctul lui Serghei Lavrov Preşedintele rus Vladimir Putin l-a eliberat pe Vladimir Titov din funcţia de prim-adjunct al ministrului de externe...

Rămas fără nicio miză, Joe Biden prezintă o propunere radicală de reformare a Curţii Supreme

Rămas fără nicio miză, Joe Biden prezintă o propunere radicală de reformare a Curţii Supreme Rămas fără nicio miză după retragerea din cursa prezidențială Joe...

Românii, cei mai mari consumatori de alcool din Europa

Românii, cei mai mari consumatori de alcool din Europa România se află pe locul 1 din 51 de națiuni europene în ceea ce privește consumul...

Osmoschescu: Neutralitatea a fost inclusă în Constituție pentru a nu face parte din securitatea colectivă a CSI

Osmoschescu: Neutralitatea a fost inclusă în Constituție pentru a nu face parte din securitatea colectivă a CSI Neutralitatea a fost inclusă în Constituție, deoarece Moldova...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.