X

Moldoveanul mort în SUA este fiul unui avocat din R. Moldova

Moldoveanul mort în SUA este fiul unui avocat din R. Moldova

Tânărul moldovean, care a murit în SUA în timpul unei rețineri, este fiul avocatei Natalia Sprîncean.

Citește și: Atenție! Crește numărul cazurilor de rotavirus în rândul copiilor

Uniunea Avocaților din Moldova, din care face parte și avocata, a lansat un apel de ajutorare a familiei în vederea repatrierii cadavrului.

„Fiul doamnei Sprîncean, Ștefan, în vârstă de 28 de ani, stabilit în Statele Unite ale Americii, a decedat ca urmare a unui atac de cord, după ce a fost electrocutat de polițiști în urma unor altercații într-o benzinărie din Carolina de Sud. În aceste momente dificile și de mare durere, familia Sprincean are nevoie de ajutor pentru a face față cheltuielilor de înmormântare și repatriere a corpului neînsuflețit”, se menționează în nota emisă de Uniunea Avocaților din Moldova.

Ștefan Sprîncean, în vârstă de 28 de ani, a murit în urma unui incident cu poliția la o stație de benzină din North Charleston, Carolina de Sud. Potrivit presei americane, el a fost electrocutat în timp ce era reținut de forțele de ordine, iar ulterior a suferit un atac de cord fatal.  Polițiștii au fost chemați pentru a interveni într-un „incident violent între un angajat și un client”.

La sosirea poliției, s-a constatat că magazinul se afla în dezordine, iar moldoveanul și angajatul erau răniți. În timpul tentativelor de a-l reține pe tânăr, acesta a fost electrocutat și ulterior a decedat ca urmare a unui atac de cord.

Tags: moldovean mort in SUAnatalia SprînceanȘtefan SprînceanUniunea Avocaților din R. Moldova
Știrile zilei