X

Moroșan și Petkov au mers la ore diferite la dezbateri

Maxim Moroșan și Alexandr Petkov au mers la ore diferite la dezbateri. Unul la 12:00, iar altul – 14:00. Moroșan a spus că împreună cu echipa socialiștilor și-au luat două ore pentru dezbateri, iar Petkov a menționat că a spus din timp că nu va veni la 12:00.

În timpul unor declarații, Moroșan a spus că îl așteaptă la dezbateri pe Petkov deja vineri și l-a atenționat: „fără liderul vostru, fără Renato Usatîi, nu trebuie să veniți”.

Citeşte şi: Delegația Republicii Moldova cere încetarea blocării activității observatorilor militari în Zona de Securitate – Stiripesurse.md

„Ați spus că sunteți gata de discuții, iată noi am venit. Ne-am luat două ore pentru a discuta cu dumneavoastră. Le vom da lor încă o șansă. Vineri, la 18:00, strângeți-vă toată echipa, eu voi răspunde la întrebările voastre, voi veți răspunde la întrebările noastre. Dar fără liderul vostru, fără Renato Usatîi, nu trebuie să veniți”, a spus Moroșan.

În reacție, Petkov a anunțat că el a spus din timp că va veni la ora 14:00, ci nu la ora 12:00. Candidatul Partidului Nostru a adăugat că „bălțenii ar trebui să-și facă concluzii după ceea ce au văzut astăzi”.

„Noi am avut o propunere concretă, unul la unul. Eu l-am chemat pe Moroșan. Nu știu cum ei vor să conducă orașul dacă nici măcar ei nu înțeleg propuneri normale, de a coordona ceva. Noi eram gata să stăm până la miezul nopții, să răspundem la întrebări. Contracandidații noștri au arătat că nu sunt gata de nimic”, a comunicat el.

Citeşte şi: Parohul Bisericii Sf. Dumitru aderă la Mitropolia Basarabiei

Întrebat dacă va merge vineri la întâlnire, el a spus: „Noi nu suntem gata să mergem la evenimentul de partid al PSRM. Este evenimentul lor de partid, lasă să-l organizeze. Acolo nu vor fi dezbateri dar o întâlnire cu oamenii din PSRM”.

 

Tags: MoroșanPetkovPSRMRenato Usatîi
Categorii: PoliticăȘtirile zilei