X

Moscova denunţă noi incursiuni ale unor drone în regiunile rusești Briansk şi Krasnodar

Aproximativ zece drone au intrat miercuri în spaţiul aerian al regiunilor ruseşti Briansk şi Krasnodar, în apropiere de Ucraina, fără a provoca victime, au declarat autorităţile locale, preluate de agenţia EFE, potrivit agerpres

Unul din vehiculele fără pilot a căzut pe teritoriul unei rafinării din Kuban, în regiunea sudică Krasnodar, fără a provoca daune, a informat biroul pentru situaţii de urgenţă al regiunii.

Citește și :   NATO va suplimenta efectivele suplimentare ale KFOR în Kosovo

“În urma prăbuşirii, aparatul a fost distrus, infrastructura uzinei nu a fost afectată şi nu au existat incendii”, se arată într-un comunicat postat pe Telegram.

Este pentru a doua oară într-o zi când dronele au vizat rafinării din regiunea Krasnodar, întrucât, marţi noaptea, biroul de urgenţă al regiunii a raportat un alt incident similar la o unitate situată în apropierea satului Afipski.

Între timp, la Briansk, regiune la graniţa cu Ucraina, “aproximativ zece drone” au încercat să atace districtul Klimovski, potrivit serviciilor de urgenţă locale, citate de RIA Novosti.

Dronele au fost doborâte sau interceptate de echipe de luptă radioelectronică, a precizat sursa citată.

Citește și : Ucraina cere Comisiei Europene revenirea la liberalizarea completă a importurilor de cereale ucrainene în UE

Tags: Brianskdronekrasnodarucraina
Categorii: DiasporaRăzboi in Ucraina