MB: Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Theresa May NU a trecut

Publicat:

Camera Comunelor a respins la limită, miercuri seară, moţiunea de cenzură depusă de opoziţia laburistă la adresa Guvernului Theresa May, care rămâne astfel în funcţie şi încearcă să găsească soluţii pentru depăşirea impasului în procedura Brexit, scrie mediafax.

În favoarea demiterii Guvernului Theresa May s-au pronunţat 306 deputaţi britanici, iar împotrivă 325, informează postul Sky News.


Citește și : Mike Pence: SUA vor preîntâmpina orice reafirmare a jihadiștilor

“Sunt mulţumită că membrii Camerei Comunelor au respins moţiunea împotriva Guvernului, nu voi trata cu uşurinţă această responsabilitate. Voi continua să lucrez în sensul promisiunii solemne faţă de poporul acestei ţări şi pentru ieşirea din Uniunea Europeană”, a declarat Theresa May după anunţarea rezultatului.

Premierul conservator a anunţat că va organiza o serie de întâlniri cu lideri ai Parlamentului şi cu liderii partidelor de opoziţie, pe tema Brexit.

Jeremy Corbyn, liderul Partidului Laburist (centru-stânga, de opoziţie) şi iniţiatorul moţiunii de cenzură, a declarat că, înaintea oricăror consultări pe tema Brexit, premierul Theresa May trebuie să renunţe la opţiunea retragerii ţării din Uniunea Europeană fără niciun acord.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Zeci de păsări flamingo, văzute în Delta Dunării, România. Sunt șanse mari să rămână

Zeci de păsări flamingo, văzute în Delta Dunării, România. Sunt șanse mari să rămână Imagini de o frumusețe rară au fost surprinse în Delta Dunării...

Un bărbat este acuzat că a răpit o tânără cu un bebeluș bolnav

Un bărbat este acuzat că a răpit o tânără cu un bebeluș bolnav Un bărbat este acuzat că ar fi răpit o tânără de 20...

Accident spectaculos la Bălți! O tânără s-a dat peste cap cu mașina

Accident spectaculos la Bălți! O tânără s-a dat peste cap cu mașina Accident în apropiere de Bălți. O tânără de 19 ani s-a răsturnat cu...

Luptătoarea Irina Rîngaci: Olimpiada este o competiție psihologică, iar eu am pierdut testul!

Luptătoarea Irina Rîngaci: Olimpiada este o competiție psihologică, iar eu am pierdut testul! Luptătoarea Irina Rîngaci a scris un mesaj după ce a cedat în...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.