X

Munteanu nu cedează. Politicianul a depus o cere de chemare în judecată

Munteanu nu cedează. Politicianul a depus o cere de chemare în judecată

Președintele Coaliției Unitate și Bunăstare (CUB) nu cedează. El a depus o cerere de chemare în judecată împotriva Comisiei Electorale Centrale (CEC).

Citește și: Descinderi cu mascați într-un dosar de corupere activă, pasivă și contrabandă

Munteanu susține că decizia membrilor CEC de a nu-l admite în campania electorală pentru prezidențiale este „ilegală și nefondată” și avertizează că este dispus să ajungă, inclusiv la CtEDO.

„Ne vedem în instanță, nestimată autoritate electorală. V-am atenționat. A trecut pe lângă urechile voastre. Voi apela la rigoarea dreptului îngrădit și voi merge până la CtEdo pentru a demonstra ca albul rămâne alb, indiferent de zecile de nuanțe cu care va îmbrobodiți ilegalitatea comisă. Nu veți reuși să capturați statul cum va poftește osul (domnesc?)”, a declarat președintele CUB, Igor Munteanu.

Precizăm că membrii CEC au refuzat înregistrarea lui Munteanu în cursa electorală invocând neconformități în listele cu semnături ale cetățenilor prezentate de candidat. Munteanu a negat orice acuzații și a invocat că este victima unei „răfuieli politice”.

Precizăm că alegerile prezidențiale se vor desfășura pe 20 octombrie. În cursa electorală au fost înscriși 11 candidați.

Tags: alegeri prezidentialeCECCubIgor MunteanuMunteanuMunteanu judecata
Categorii: PoliticăȘtirile zilei