Musicalul ‘Sunset Boulevard’, cele mai multe nominalizări la Olivier Awards 2024

Publicat:

Musicalul ‘Sunset Boulevard‘, cele mai multe nominalizări la Olivier Awards 2024

Musicalul ”Sunset Boulevard” şi piesa ”Dear England” se află marţi în fruntea listei nominalizărilor la Olivier Awards 2024, pe care figurează vedete de film şi televiziune cum ar fi Sarah Jessica Parker, Joseph Fiennes şi Sarah Snook, nominalizate de asemenea la cele mai importante distincţii ale industriei teatrului din Marea Britanie, informează Reuters.

Noua producţie ”Sunset Boulevard”, cu Nicole Scherzinger în rolul vedetei de cinema Norma Desmond, a primit 11 nominalizări, inclusiv în toate categoriile pentru interpretare din secţiunea musical, dar şi pentru ”cea mai bună repunere în scenă a unui musical”, potrivit stiripesurse.ro.


Citește și: Noua bombă teleghidată a Rusiei provoacă distrugeri şi victime grele pe frontul ucrainean (CNN)

”Dear England”, o piesă despre fotbal, a primit nouă nominalizări, inclusiv în categoria ”cel mai bun actor”, obţinută de Joseph Fiennes, graţie portretului antrenorului echipei Angliei, Gareth Southgate. Colega de distribuţie a lui Fiennes, Gina McKee, a fost de asemenea nominalizată în categoria ”cea mai bună actriţă în rol secundar”.

Lista nominalizărilor în categoria ”cea mai bună actriţă” le include pe Sarah Snook, vedeta serialului de televiziune ”Succession”, graţie rolului din spectacolul ”The Picture of Dorian Gray”, Sophie Okonedo, pentru interpretarea din ”Medea”, Laura Donnelly, cu spectacolul ”The Hills of California”, Sheridan Smith, nominalizată pentru rolul din piesa ”Shirley Valentine”, şi Sarah Jessica Parker, graţie rolului din ”Plaza Suite”, în care joacă alături de soţul ei, Matthew Broderick.

Sarah Jessica Parker, vedeta serialului ”Sex and the City”, şi Sarah Snook au fost nominalizate pentru prima dată la aceste premii, care poartă numele faimosului actor britanic Laurence Olivier.

Pe lista nominalizărilor în categoria ”cel mai bun actor”, alături de Joseph Fiennes se mai află nume faimoase precum: Andrew Scott, graţie rolului din piesa ”Vanya”, James Norton, datorită rolului din ”A Little Life”, Mark Gatiss pentru ”The Motive and the Cue” şi David Tennant cu ”Macbeth”.

Citește și: Viktor Orban: Numele păcii este Donald Trump

O adaptare pentru scenă a serialului SF ”Stranger Things” a primit cinci nominalizări, inclusiv în categoria ”cel mai bun regizor” – Stephen Daldry şi Justin Martin.

Intitulată ”Stranger Things: The First Shadow”, piesa are acţiunea plasată în 1959, cu două decenii înainte de perioada explorată în serialul Netflix, creat de fraţii Matt şi Ross Duffer.

Ediţia de anul acesta a galei Olivier Awards va avea loc pe 14 aprilie la Royal Albert Hall din Londra.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Cum arată Ziua Vinului în fotografii în PMAN

Cum arată Ziua Vinului în fotografii în PMAN Sursa: ipn.md

Un olandez, arestat în Rusia pentru ‘violenţă’ împotriva unui ofiţer de poliţie

Un olandez, arestat în Rusia pentru 'violenţă' împotriva unui ofiţer de poliţie Justiţia rusă a dispus vineri plasarea în arest provizoriu a unui cetăţean olandez...

La Chişinău se desfăşoară IT Career Expo 2024, cel mai amplu eveniment de orientare profesională în domeniul IT

La Chişinău se desfăşoară IT Career Expo 2024, cel mai amplu eveniment de orientare profesională în domeniul IT IT Career Expo 2024, considerat de specialişti...

Erdogan acuză Israelul că l-a atacat ‘fără rușine’ pe secretarul general al ONU

Erdogan acuză Israelul că l-a atacat 'fără rușine' pe secretarul general al ONU Președintele Turciei, Recep Tayyip Erdoğan, a acuzat vineri Israelul că l-a atacat...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.