Mutări în Parlamentul britanic – Fostă deputată laburistă se alătură Partidului Liberal-Democrat

Publicat:

Angela Smith, fosta deputată a Partidului Laburist britanic, se va alătura Partidului Liberal-Democrat, relatează cotidianul The Times în ediţia sa de duminică, potrivit Reuters şi Press Association, scrie agerpres.

Smith s-a aflat printre cei 11 parlamentari care au părăsit Partidul Laburist în februarie, din cauza abordării liderului Jeremy Corbyn faţă de Brexit şi a unei controverse legate de presupuse afirmaţii antisemite ale sale.


Citește și : Demisie în Guvernul Johnson – Amber Rudd pleacă din fruntea Ministerului Muncii și Pensiilor

Potrivit Sunday Times, deputata s-a alăturat liberal-democraţilor din cauza puseelor extremiste din partidele tradiţionale Laburist şi Conservator.

Angela Smith este cel de al treilea parlamentar care se alătură liberal-democraţilor într-o săptămână, aducând numărul total al acestora din Camera Comunelor la 17.

“Ţara noastră merită mai mult decât asta. Într-un moment de criză naţională, oamenii merită o alegere mai bună decât cele două vechi partide. Sunt de aceea încântată să mă alătur lui Jo Swinson şi liberal-democraţilor. Liberal-democraţii sunt cel mai puternic partid pentru a opri Brexitul şi a construi o societate care acordă oportunităţi tuturor, combate schimbarea climatică şi investeşte în publicul nostru”, a scris ea pe o reţea socială.

Citește și : Trump anunță că a anulat acordul de pace cu talibanii

Venirea ei în partid a fost salutată de lidera Jo Swinson, care a scris pe Twitter sâmbătă seară: “Bine ai venit Angela Smith în rândul liberal-democraţilor. Ea este cel de al şaselea deputat care ni se alătură în ultimele trei luni, împreună cu 30.000 de noi membri. Împreună putem opri Brexitul”.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

A amenințat o bătrână cu furculița. O moldoveancă a fost condamnată în Italia

A amenințat o bătrână cu furculița. O moldoveancă a fost condamnată în Italia O moldoveanc a fost condamnată în Italia fiind acuzată de faptul că...

Un moldovean l-a ucis pe bătrânul de care avea grijă în Italia

Un moldovean l-a ucis pe bătrânul de care avea grijă în Italia Un bărbat de 81 ani din Italia a fost omorât cu cruzime de...

Diaspora Business Forum 2024, în august, la Chișinău

Diaspora Business Forum 2024, în august, la Chișinău La sfârșitul celei de-a treia săptămâni a lunii august, la Chișinău va fi organizat Diaspora Business Forum...

Încă un moldovean acuzat de crimă în Italia. Ar fi ucis bătrânul de care avea grijă

Încă un moldovean acuzat de crimă în Italia. Ar fi ucis bătrânul de care avea grijă Încă un cetățean moldovean este acuzat de comiterea unei...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.