Nancy Pelosi: ‘Este RUŞINOS modul în care sunt trataţi migranţii’

Publicat:

Nancy Pelosi, președintele Camerei Reprezentanților din Statele Unite, a declarat în cadrul unei vizite în Guatemala că modul în care migranții sunt tratați la granița Statelor Unite este „rușinos”, relatează Reuters, potrivit mediafax.

De asemenea, Pelosi a anunțat că are îndoieli în ceea ce privește capacitatea Administrației din Guatemala de a susține acordul încheiat cu președintele american Donald Trump privind migrația.


Citeşte şi: Trump îl pune pe Joseph Maguire director interimar al National Intelligence

Sub amenințarea sancțiunilor economice din partea Statelor Unite, Guatemala a devenit în urma unui acord cu Donald Trump o „țară terță”, ceea ce înseamnă că migranții care doresc azil în Statele Unite vor fi redirecționați spre Guatemala.

Această prevedere a acordului a fost criticată, deoarece Guatemala nu are resursele necesare pentru a gestiona migranți, din cauza nivelului ridicat de sărăcie și violență.

Democrații l-au criticat pe Donald Trump pentru politicile sale privind migrația, care au provocat o criză umanitară la granița Statelor Unite.

Citeşte şi: Atac sălbatic asupra unui poliţist londonez! Victima a fost lovită în cap cu maceta

„Din ceea ce am văzut (în centrele de migranți, n.red.), modul în care oamenii sunt tratați este o provocare a conștiinței americane”, a declarat Nancy Pelosi.

„Ceea ce se întâmplă la graniță este cu adevărat rușinos”, a adăugat președintele Camerei Reprezentanților.

Nancy Pelosi, alături de o delegație a Congresului, va vizita și El Salvador și Honduras, precum și mai multe centre de detenție a migranților din statul american Texas.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Evenimentele Zilei de 3 octombrie în Istorie

Evenimentele Zilei de 3 octombrie în Istorie 3 octombrie este a 276-a zi a calendarului gregorian și a 277-a zi în anii bisecți. 89 de...

Horoscop 3 octombrie 2024 

Horoscop 3 octombrie 2024  Astrologii au veşti bune şi întrevăd surprize frumoase pentru unii nativi ai zodiacului, mai ales din punct de vedere sentimental,...

Actorul Daniel Day-Lewis revine pe marele ecran

Actorul Daniel Day-Lewis revine pe marele ecran După o absență de șase ani, Daniel Day-Lewis, câștigător a trei premii Oscar, se întoarce pe marele ecran...

Anchetă în India privind vânzarea de bilete pentru concertele Coldplay

Anchetă în India privind vânzarea de bilete pentru concertele Coldplay Poliţia indiană a demarat o anchetă privind vânzarea pe piaţa neagră a biletelor pentru concertele...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.