X

Natalia Morari s-a lansat în campanie. Anunță un program „Moldova Nouă”

Natalia Morari s-a lansat în campanie. Anunță un program „Moldova Nouă”

Candidata Natalia Morari s-a lansat astăzi în campania pentru alegerile prezidențiale din 20 octombrie, scrie jurnal.md.

Candidata a anunțat că vine „cu un program al schimbărilor radicale” cu genericul „Moldova Nouă”, iar dacă va fi implementat măcar 20-30% din el, cetățenii ar putea trăi „la nivelul unei țări europene medii”.

„Nu am de gând să vă promit nimic – nu sunt promisiuni, nu sunt fantezii. Este un plan clar de acțiune în fiecare domeniu al vieții sociale. Toate acestea fac parte dintr-un mare plan de transformare a țării noastre”, a spus candidata.

Citește și: Portret de candidat: Averea și cariera Nataliei Morari

„Nu am de gând să vă promit râuri de lapte și maluri de miere, vă spun din start – gratuități nu vor exista. Халявы не будет. Va trebui să muncim foarte mult, dar rezultatul va fi palpabil și vizibil imediat, de fiecare dintre voi”, a mai spus Morari.

Ea a precizat că acțiunile din program vor fi vociferate la întâlnirile cu cetățenii. Precizăm că alegerile prezidențiale în Republica Moldova vor avea loc la 20 octombrie. În buletinul de vot, Natalia Morari este pe ultima poziție, a unsprezecea.

Tags: campanieNatalia Morariprogram
Politică