X

Natalia Munteanu, căpitanul echipei naționale de fotbal feminin, s-a transferat la clubul de fotbal Fenerbahce

Natalia Munteanu, căpitanul echipei naționale de fotbal feminin, s-a transferat la clubul de fotbal Fenerbahce

Natalia Munteanu, portarul echipei naționale de fotbal feminin a Republicii Moldova, și-a găsit un nou club. Ea a devenit jucătoare a redutabilei echipe din Turcia, Fenerbahce Istanbul. Natalia a fost prezentată oficial de noul ei club.

Natalia Munteanu, căpitanul echipei noastre naționale de fotbal feminin, a semnat cu Fenerbahce un contract valabil pentru un an. Noua echipă a moldovencei are în palmares un titlu de vicecampioană a Turciei, iar la finele ultimei ediții de campionat această formație din Istanbul s-a clasat pe locul 3, potrivit moldova1.md.

Citește și : Comisia Europeană a dat alerta economică: Turismul în UE s-ar putea prăbuși din cauza încălzirii globale

Munteanu a ajuns la Fenerbahce de la Gloria Bistrița-Năsăud din România. Natalia are 30 de ani și de-a lungul carierei a jucat în campionatul intern la formațiile Agarista Anenii Noi și Goleador Chișinău, iar peste hoatre – în Belarus, la echipele Dinamo Minsk, Nadejda-Dnepr și Neman Grodno, în Suedia – la FC Smedjebacken, și în Spania – la FC Friol. Ea a evoluat anterior și în România, la gruparea Universitatea Galați.

Goalkeeper-ul are în palmares titlul intern și Cupa Moldovei, plus două titluri și două Cupe ale Belarusului. La echipa națională a Republicii Moldova, Natalia Munteanu a jucat nu mai puțin de 46 de meciuri și are 4 goluri înscrise.

Citește și : Mircea Geoană contraatacă după acuzațiile de plagiat

Ea a fost desemnată cea mai bună fotbalistă a țării 3 ani consecutiv – în 2019, 2020 și 2021.

Tags: FenerbahcefotbalNatalia Munteanu
Sport