X

‘Naționala’, în febra pregătirilor pentru amicalele cu Cipru și Ucraina

Naționala‘, în febra pregătirilor pentru amicalele cu Cipru și Ucraina

Echipa națională de fotbal a Republicii Moldova a demarat pregătirile pentru meciurile amicale cu Cipru și Ucraina. “Tricolorii” s-au reunit în cantonament la Centrul de pregătire de la Vadul lui Vodă. Partidele de pe 8 și 11 iunie vor fi transmise în direct și în exclusivitate de postul național de televiziune Moldova 1.

23 de jucători au ajuns la Vadul lui Vodă și se antrenează deja, ceilalți băieți fiind așteptați să li se alăture în zilele următoare. Rață, Damașcan, Ioniță, Baboglo și alții au intrat în febra pregătirilor cu dispoziție bună și cu ambiții mari.

Citeşte şi : Parlicov: Gazul rusesc ar putea ajunge în R.Moldova prin Turcia și prin gazoductul transbalcanic în regim revers

“Revii aici ca acasă. E o atmosferă atât de plăcută, te simți ca în familie.” a spus fundașul Vladislav Baboglo.

“Voi ați creat această atmosferă, prin atitudinea voastră. Staff-ul tehnic trebuia doar să nu vă încurce. Dar cât de greu a fost? Câtă muncă, câte accidentări, cât ați suferit nu doar fizic, ci și moral, pentru a deveni o echipă bună? Dar dacă ne relaxăm și facem un pas greșit, putem șterge tot ceea ce am realizat până acum.” a afirmat selecționerul Sergiu Cleșcenco.

Echipa națională de fotbal a Republicii Moldova va întâlni reprezentativa similară a Ciprului pe 8 iunie, iar 3 zile mai târziu, pe 11 iunie, va juca și cu selecționata Ucrainei. Ambele meciuri se vor disputa pe stadionul Zimbru din capitală, cu începere de la orele 19, și vor fi transmise în direct și în exclusivitate de postul național de televiziune Moldova 1.

Tags: CipruMoldovaNaţionalaucraina
Sport