X

Naționala, în prin proces de pregătire pentru meciul cu Malta

Naționala, în prin proces de pregătire pentru meciul cu Malta

Tricolorii se află în plin proces de pregătire pentru meciul cu Malta din cadrul Ligii Națiunilor. La antrenamentul din această seară de la CPSN de la Vadul lui Vodă au participat toți jucătorii convocați de selecționerul Serghei Cleșcenco.

Vineri, 6 septembrie, este planificat antrenamentul oficial al echipei noastre la CPSN, iar înainte de ședința tehnică va fi organizată conferința de presă a Naționalei noastre cu participarea selecționerului Serghei Cleșcenco și a unui jucător. Declarațiile reprezentanților Naționalei noastre și detalii despre antrenamentul tricolorilor veți găsi pe site-ul fmf.md. Pentru ziua de mâine jucătorii noștri mai au programate antrenamente, ședințe teoretice și de recuperare, potrivit jurnal.md.

Citește și: Vladimir Zelenski: Ucraina are ”nevoie de o nouă energie” după doi ani şi jumătate de război cu Rusia

Meciul Moldova – Malta din cadrul Ligii Națiunilor va avea loc pe 7 septembrie, pe stadionul Zimbru. Începutul la ora 19:00. Partida va fi transmisă în direct de postul de televiziune Moldova 1 doar pe teritoriul Republicii Moldova.

Iar pe 10 septembrie, Naționala Moldovei va întâlni pe același stadion naționala din San Marino, în cadrul unui meci amical. Începutul la ora 19:00.

Citește și: Crește nemulțumirea rușilor. Putin nu a mai fost așa de puțin popular de la mobilizarea parțială din 2022

Tags: MaltaNaţionala
Sport