Navalnîi, trimis din nou la izolare după ce a criticat mobilizarea parţială a rezerviştilor

Publicat:

Liderul opoziţiei ruse, Aleksei Navalnîi, aflat în închisoare, a fost trimis din nou la izolare după ce a criticat mobilizarea parţială a rezerviştilor de către preşedintele Vladimir Putin pentru a lupta în Ucraina, informează dpa, potrivit agerpres.

Este a cincea omară când Navalnîi este trimis în celula de izolare a închisorii, de data aceasta pentru 12 zile. Abia recent terminase 15 zile de izolare.


Citește și : Ucraina critică Iranul pentru livrări de arme către Rusia

“Ceea ce am spus despre mobilizare nu a fost pe plac, aşa ca tu, Navalnîi, vei primi 12 zile!”, a declarat vineri liderul opoziţiei ruse în timpul unei audieri, potrivit publicaţiei independente Mediazona.

Într-o audiere care a avut loc miercuri, Navalnîi (46 de ani) l-a acuzat pe Vladimir Putin că aruncă vieţile a nenumărate persoane în “maşina de tocat carne” în dorinţa sa zeloasă de a continua “războiul ilegal” din Ucraina.

Aleksei Navalnîi se află în prezent în Colonia penală 6 din Melehovo, la aproximativ 260 de kilometri nord-est de Moscova, în condiţii de detenţie deosebit de dure. El este închis din 2021.

Citește și : Polonia NU va adăposti ruşi care încearcă să fugă de mobilizarea parţială din ţara lor

 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Rusia și Ucraina fac schimb de 180 de prizonieri

Rusia și Ucraina fac schimb de 180 de prizonieri Rusia și Ucraina ar urma să schimbe 180 de prizonieri în cadrul unui acord facilitat de...

Rusia și-a retras și ultima navă militară pe care o mai avea în Crimeea. Flota rusă „a pierdut controlul asupra Mării Negre”

Rusia și-a retras și ultima navă militară pe care o mai avea în Crimeea. Flota rusă „a pierdut controlul asupra Mării Negre” Rusia și-a retras...

14 localități ruse de la graniță restricționează accesul populației din cauza bombardamentelor ucrainene

14 localități ruse de la graniță restricționează accesul populației din cauza bombardamentelor ucrainene Regiunea rusă Belgorod va restricţiona, începând din 23 iulie, accesul în 14...

Viktor Medvedciuk i-a trimis o scrisoare lui Trump în care dă vina pe Ucraina pentru tentativa de asasinat

Viktor Medvedciuk i-a trimis o scrisoare lui Trump în care dă vina pe Ucraina pentru tentativa de asasinat Fostul deputat ucrainean prorus Viktor Medvedciuk i-a...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.