X

Netanyahu a primit 10.000 de apeluri telefonice în jumătate de oră, într-un test de popularitate în perspectiva alegerilor

Fostul prim-ministru israelian Benjamin Netanyahu, care încearcă să revină în funcţie în urma alegerilor legislative ce vor avea loc în noiembrie, a primit luni aproape 10.000 de apeluri telefonice într-o jumătate de oră după ce şi-a făcut public numărul telefonic privat, transmite agenţia israeliană TPS, potrivit agerpres.

În cadrul campaniei pentru alegeri, Netanyahu, care a achiziţionat abia recent un smartphone, şi-a făcut public numărul de telefon într-un clip online şi i-a rugat pe cei care vor să-i vorbească să-l urmărească pe canalul său de Telegram.

Citește și :  Biden, Macron, Johnson şi Scholz cer securizarea instalaţiilor nucleare din Ucraina

Drept dovadă evidentă a popularităţii sale, 9.420 de persoane au încercat să-l contacteze telefonic pe Netanyahu, însă doar câteva au reuşit să aibă o conversaţie cu el.

Partidul Likud, condus de Benjamin Netanyahu, conduce cu o marjă consistentă în sondaje, iar cele mai recente cifre arată că fostul premier are cele mai mari şanse de a forma viitorul guvern şi de a reveni la conducerea ţării.

Citește și :  Vladimir Kliciko: Luptele de la centrala nucleară Zaporojie ar putea duce la o catastrofă mult mai mare decât cea de la Cernobîl şi Fukushima

Tags: alegeriBenjamin NetanyahuLikud
Categorii: Sinteze