Netanyahu îi rupe inima lui Blinken: I-a arătat poze cu bebeluşii omorâţi de Hamas!

Publicat:

Netanyahu îi rupe inima lui Blinken: I-a arătat poze cu bebeluşii omorâţi de Hamas!

Premierul israelian Benjamin Netanyahu i-a arătat joi secretarului de stat american Anthony Blinken, aflat în vizită în Israel, “fotografii oribile cu bebeluşi ucişi şi arşi de monştrii Hamas”, când a avut loc atacul sângeros al mişcării palestiniene.

“Lumea vede noi dovezi ale (…) lipsei de umanitate a Hamas (…) îndreptate împotriva bebeluşilor, copiilor mici, adulţilor, vârstnicilor, persoanelor cu dizabilităţi”, a adăugat el, transmit stirileprotv.ro.


Citeşte şi: Cum și-au reparat Ucraina și România relația tensionată pentru a deveni aliați

O controversă a început în ultimele zile în jurul existenţei de dovezi vizibile ale abuzurilor comise de Hamas asupra copiilor din kibbutz-urile atacate, după ce un militar a declarat la un canal de televiziune că în aceste locuri au fost “bebeluşi decapitaţi”.

Preşedintele american, Joe Biden, a vorbit, de asemenea, despre “copii ucişi” şi “familii întregi masacrate”.

Netanyahu îi rupe inima lui Blinken: I-a arătat poze cu bebeluşii omorâţi de Hamas!

„Cât există America, nu veți fi singuri”

Joi seara a fost oficiată o ceremonie de doliu în toate kibutz-urile din Israel, drapelul a fost coborât în bernă şi a fost intonat imnul naţional, relatează AFP, citată de Agerpres.

„Cât există America, nu veți fi singuri”, i-a asigurat pe israelieni șeful diplomației americane. Dar trimisul președintelui Biden a cerut și reținere în acțiunile militare din Gaza, pentru a nu fi uciși civilii.

„Israel are dreptul, ba chiar obligația de a se apăra și de a se asigura că aceasta nu se va mai întâmpla”, a adăugat Blinken.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

VIDEO – Testul simplu cu degetul care vă arată dacă ați băut suficientă apă sau dacă sunteți deshidratat

VIDEO - Testul simplu cu degetul care vă arată dacă ați băut suficientă apă sau dacă sunteți deshidratat Dacă vă temeți că nu beți suficientă...

Reducerea consumului de carne procesată ar putea avea beneficii semnificative pentru sănătate

Reducerea consumului de carne procesată ar putea avea beneficii semnificative pentru sănătate Reducerea consumului de carne procesată cu aproximativ o treime ar putea preveni peste...

Cum a distrus Generația Z flirtul. Mesajele pe rețelele de socializare, noua metodă de ‘agățat’

Cum a distrus Generația Z flirtul. Mesajele pe rețelele de socializare, noua metodă de 'agățat' Nici flirtul nu mai este ce era cândva. În era...

Dorin Recean,întrevedere cu Stella Kyriakides, comisara europeană pentru sănătate și siguranță alimentară

Dorin Recean,întrevedere cu Stella Kyriakides, comisara europeană pentru sănătate și siguranță alimentară Cooperarea moldo-comunitară în vederea consolidării sistemului național de sănătate, precum și evoluțiile pe...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.