Netanyahu ţine cu tot dinadinsul să închidă postul Al-Jazeera

Publicat:

Netanyahu ţine cu tot dinadinsul să închidă postul Al-Jazeera

Premierul israelian Benjamin Netanyahu şi-a reluat luni demersurile pentru închiderea emisiei în Israel a postului de televiziune panarab Al-Jazeera, parlamentul urmând să adopte actele normative în această privinţă, relatează Reuters, potrivit stiripesurse.ro.

Purtătorul de cuvânt al Likud, partidul lui Netanyahu, a declarat că Parlamentul israelian va fi convocat luni seară pentru ratificarea legii necesare.


Citeşte şi: Trei vameşi au fost reţinuţi la Aeroportul Internațional Chișinău – Stiripesurse.md

Ulterior, prim-ministrul Israelului ”va adopta măsuri imediate pentru a închide Al-Jazeera, în concordanţă cu procedura prevăzută în lege”, indică un comunicat al partidului Likud.

Israelul a acuzat constant canalul de televiziune panarab că lucrează cu mişcarea islamistă palestiniană Hamas în războiul din Fâşia Gaza.

Netanyahu ţine cu tot dinadinsul să închidă postul Al-Jazeera

Acest conflict a fost declanşat de atacul terorist fără precedent comis de Hamas în 7 octombrie anul trecut în sudul Israelului, când cel puţin 1.160 de persoane au fost ucise. Alte circa 250 de persoane au fost luate ostatice şi duse în Fâşia Gaza.

Armata israeliană a ripostat cu o campanie de bombardamente, urmată de o operaţiune terestră de amploare, împotriva poziţiilor Hamas din Fâşia Gaza.

Conform autorităţilor sanitare din Fâşia Gaza, acţiunile militare israeliene s-au soldat până luni la prânz cu 32.845 de morţi şi 75.392 de răniţi în rândul palestinienilor.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Reducerea consumului de carne procesată ar putea avea beneficii semnificative pentru sănătate

Reducerea consumului de carne procesată ar putea avea beneficii semnificative pentru sănătate Reducerea consumului de carne procesată cu aproximativ o treime ar putea preveni peste...

Cum a distrus Generația Z flirtul. Mesajele pe rețelele de socializare, noua metodă de ‘agățat’

Cum a distrus Generația Z flirtul. Mesajele pe rețelele de socializare, noua metodă de 'agățat' Nici flirtul nu mai este ce era cândva. În era...

Dorin Recean,întrevedere cu Stella Kyriakides, comisara europeană pentru sănătate și siguranță alimentară

Dorin Recean,întrevedere cu Stella Kyriakides, comisara europeană pentru sănătate și siguranță alimentară Cooperarea moldo-comunitară în vederea consolidării sistemului național de sănătate, precum și evoluțiile pe...

Maia Sandu, întrevedere cu comisara europeană pentru sănătate și siguranță alimentară

Maia Sandu, întrevedere cu comisara europeană pentru sănătate și siguranță alimentară Președinta Maia Sandu a avut astăzi o întrevedere cu Stella Kyriakides, comisara europeană pentru...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.