Netflix a dat undă verde unui serial ‘Ghostbusters’

Publicat:

Netflix a dat undă verde unui serial ‘Ghostbusters

Netflix a dat undă verde unui serial animat „Ghostbusters”, proiectul cooptând la bord un nume care are deja în palmares patru Premii Emmy, dezvăluie în exclusivitate revista Variety.

Primele zvonuri despre existența acestui proiect la Netflix au apărut încă din iunie 2022, dar compania americană de streaming nu a dezvăluit nimic despre el între timp, potrivit stiripesurse.


Citește și: Kievul anunţă că vrea să oblige Moscova, prin ofensiva în Rusia, la negocieri ‘echitabile’

Deși detaliile privind povestea sunt ținute deocamdată secrete, jurnaliștii de la Variety au aflat acum că serialul a fost aprobat oficial și că scenariul său va fi scris de comediantul american Elliott Kalan, care va ocupa și rolul de producător executiv al seriei.

Ceilalți doi producători executivi ai viitorului serial vor fi Jason Reitman și Gil Kenan, de la compania de producție Ghost Corps.

Cei doi au scris împreună scenariul ultimelor două filme din franciza Ghostbusters, Afterlife din 2021 și Frozen Empire, apărut în cinematografe mai devreme în cursul acestui an. Kenan și Reitman au regizat pe rând ultimele două filme Ghostbusters.

Netflix a pregătit o echipă de top pentru serialul „Ghostbusters”

Sursele celor de la Variety afirmă că noul serial va fi apropiat ca „ton” de aceste filme, și nu cu „remake”-ul din 2016, numit simplu Ghostbusters și care i-a înlocuit pe vânătorii de fantome cu o distribuție feminină. Vestea nu reprezintă tocmai o surpriză având în vedere că lungmetrajul respectiv a fost un eșec la box office și a fost repudiat de numeroși fani ai francizei.

Următoarele filme s-au distanțat de atunci de acest lungmetraj și actorii peliculelor originale au revenit în rolurile care i-au consacrat.

În ceea ce îl privește pe Eliott Kalan, acesta este cunoscut pentru perioada în care a fost șeful redacției de scriitori a emisiunii TV foarte populare „The Daily Show”, găzduită de Jon Stewart. În perioada respectivă el a câștigat alături de echipa pe care a condus-o patru Premii Emmy din 7 nominalizări consecutive.

Citește și: Poliția înăsprește măsurile de control pe întreg teritoriul țării pentru a responsabiliza șoferii

Pentru Kalan aceasta va fi a doua colaborare cu Netflix, el fiind anterior scriitorul-șef pentru seria cult Mystery Science Theater 3000, reînviată de compania americană de streaming în 2017, după o absență de 18 ani.

El este cunoscut de asemenea ca gazdă a podcastului The Flop House specializat pe cinema și ca scriitor al seriei de benzi desenate Spider-Man și X-Men.

 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Descoperire surprinzătoare în UK: Faimoasa piatră de șase tone din centrul Stonehenge provine din nordul Scoției, nu din Țara Galilor

Descoperire surprinzătoare în UK: Faimoasa piatră de șase tone din centrul Stonehenge provine din nordul Scoției, nu din Țara Galilor Piatra de altar de șase...

Cum să slăbești, dar să și mânânci dulciuri

Cum să slăbești, dar să și mânânci dulciuri Una dintre provocările meseriei mele este să fac oamenii fericiți atunci când slăbesc. Am eu ambiția asta...

Un nou studiu a descoperit ‘trucul simplu’ pe care trebuie să îl știe cuplurile când se ceartă

Un nou studiu a descoperit 'trucul simplu' pe care trebuie să îl știe cuplurile când se ceartă Cuplurile ar trebui să ia o pauză de...

Una dintre insulele de legendă ale Greciei se scufundă încet în mare

Una dintre insulele de legendă ale Greciei se scufundă încet în mare În mitologia greacă era considerată locul de naștere al zeului Apollo și cea...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.