X

Netflix a dezvăluit imagini din culisele celui de-al cincilea şi ultimul sezon al serialului ‘Strange Things’

Netflix a dezvăluit imagini din culisele celui de-al cincilea şi ultimul sezon al serialului ‘Strange Things’

Netflix a dezvăluit luni imagini din culisele celui de-al cincilea şi ultimul sezon al serialului său de aventuri sci-fi de succes “Strange Things”. Într-un videoclip de pe platou apar, de asemenea, trei noi actori care se alătură serialului: Nell Fisher (“Evil Dead Rise”), Alex Breaux (“Waco: The Aftermath”) şi Jake Connelly, scrie Variety.

Narat de mai mulţi membri ai distribuţiei principale, videoclipul surprinde imagini în mare parte de pe platourile de filmare din Atlanta, unde “Stranger Things” sezonul 5 a fost filmat în cea mai mare parte a anului 2024, potrivit stiripesurse.

Citește și : Mircea Geoană contraatacă după acuzațiile de plagiat

“Stranger Things” este o dramă palpitantă, a cărei acţiune se desfăşoară în oraşul aparent normal din Hawkins, Indiana, din Midwest. După ce un băiat dispare pur şi simplu fără urmă, grupul său apropiat de prieteni şi familia caută răspunsuri şi sunt atraşi într-o serie de evenimente periculoase. Sub oraşul lor obişnuit se ascunde un mister supranatural extraordinar, care include experimente guvernamentale secrete şi o poartă de acces care leagă lumea noastră de un tărâm puternic, dar sinistru. Prieteniile vor fi testate şi vieţile vor fi schimbate, deoarece descoperirile lor transformă Hawkins şi, eventual, lumea – pentru totdeauna.

Serialul “Stranger Things”, creat de Fraţii Duffer, a fost lansat în iulie 2016 şi a devenit în scurtă vreme unul dintre cele mai populare seriale de televiziune de pe Netflix, cu cel de-al patrulea sezon care a generat peste 140,7 milioane de vizualizări la nivel global. Ancorat în nostalgia anilor ’80, serialul a adus în prim plan, în fiecare sezon, elemente de cultură pop din acest deceniu, printre care vafele Eggo şi New Coke. Mai recent, serialul a propulsat în lumina reflectoarelor melodia Running Up That Hill a lui Kate Bush, al cărei număr de difuzări pe Spotify a crescut enorm, intrând în top 10 pe Billboard Hot 100 pentru prima dată în 38 de ani de la lansare. De asemenea, serialul a obţinut peste 70 de premii la nivel mondial, inclusiv premii Emmy şi Screen Actors Guild pentru Cea mai bună distribuţie într-un serial dramatic şi a fost nominalizat la peste alte 230 de premii. Fanii de pretutindeni ai serialului marchează la 6 noiembrie (data în care Will Byers a dispărut) o zi specială în care îşi împărtăşesc dragostea pentru universul “Stranger Things”.

Citește și : Comisia Europeană a dat alerta economică: Turismul în UE s-ar putea prăbuși din cauza încălzirii globale

Tags: Jake ConnellyNetflixStrange Things
Diverse