Netflix a comandat două noi seriale autorilor israelieni Avi Issacharoff şi Lior Raz

Publicat:

Platforma americană Netflix a comandat două noi seriale – de câte zece episoade fiecare – autorilor israelieni, Avi Issacharoff şi Lior Raz, care au creat ‘Fauda‘, relatează luni AFP.

“Scriu în prezent împreună cu Avi două noi proiecte pentru Netflix”, a declarat Lior Raz care este de asemenea protagonist al serialului ‘Fauda’. Sunt “două noi seriale americane care vor fi difuzate în lumea întreagă”, a subliniat actorul, conform agerpres .


“Primul se numeşte ‘Hit and Run’ şi este vorba de operaţiuni de spionaj între ţări aliate şi despre politică internaţional”, a spus el. Este vorba de un thriller care începe “cu ceea ce pare un simplu accident” în care moare o femeie, a adăugat Lior Raz.

Citește și : Carles Puigdemont : „În ciuda ameninţărilor Madridului vom forma în curând un nou guvern regional”

“Al doilea serial se situează în contextul terorismului internaţional”, a explicat actorul şi scenaristul Lior Raz, precizând că viitorul serial, în care CIA şi Mossad vor urmări împreună terorişti, nu are încă titlu.

“În acesta eu voi juca rolul principal”, a precizat Lior Raz.

Al doilea sezon al serialului ‘Fauda’, care înseamnă haos în arabă, urmează de asemenea să fie scris. În ‘Fauda’ un agent secret israelian redevine activ pentru a vâna un militant palestinian pe care credea că l-a ucis, declanşând o serie de evenimente dramatice . “Avem atâtea poveşti de spus Avi şi cu mine”, a încheiat Lior Raz.

Cel de-al doilea sezon al serialului va fi lansat marţi seară la Biarritz (sud-vestul Franţei) în cadrul celei de-a 31-a ediţii a Festivalului Internaţional de Programe Audiovizuale (FIPA), la care Israelul este invitat de onoare.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Au rămas fără gaz din cauza datoriilor. Sute de consumatori deconectați

Au rămas fără gaz din cauza datoriilor. Sute de consumatori deconectați Pe parcursul lunii trecute, de la rețeaua de distribuție a gazelor naturale au fost...

Canada îi aduce acasă din Israel pe copiii diplomaţilor săi

Canada îi aduce acasă din Israel pe copiii diplomaţilor săi Guvernul Canadei a anunţat miercuri că a decis să-i retragă din Israel pe copiii şi...

Mai multe companii străine vin să investească în Moldova

Mai multe companii străine vin să investească în Moldova Pe parcursul lunii iulie, trei companii străine și-au anunțat intenția de a intra pe piața...

Ucraina cere Mexicului să-l aresteze pe Putin

Ucraina cere Mexicului să-l aresteze pe Putin Ambasada Ucrainei în Mexic a cerut miercuri guvernului mexican să-l aresteze pe preşedintele rus Vladimir Putin, vizat de...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.