X

Netflix a comandat două noi seriale autorilor israelieni Avi Issacharoff şi Lior Raz

Platforma americană Netflix a comandat două noi seriale – de câte zece episoade fiecare – autorilor israelieni, Avi Issacharoff şi Lior Raz, care au creat ‘Fauda‘, relatează luni AFP.

“Scriu în prezent împreună cu Avi două noi proiecte pentru Netflix”, a declarat Lior Raz care este de asemenea protagonist al serialului ‘Fauda’. Sunt “două noi seriale americane care vor fi difuzate în lumea întreagă”, a subliniat actorul, conform agerpres .

“Primul se numeşte ‘Hit and Run’ şi este vorba de operaţiuni de spionaj între ţări aliate şi despre politică internaţional”, a spus el. Este vorba de un thriller care începe “cu ceea ce pare un simplu accident” în care moare o femeie, a adăugat Lior Raz.

Citește și : Carles Puigdemont : „În ciuda ameninţărilor Madridului vom forma în curând un nou guvern regional”

“Al doilea serial se situează în contextul terorismului internaţional”, a explicat actorul şi scenaristul Lior Raz, precizând că viitorul serial, în care CIA şi Mossad vor urmări împreună terorişti, nu are încă titlu.

“În acesta eu voi juca rolul principal”, a precizat Lior Raz.

Al doilea sezon al serialului ‘Fauda’, care înseamnă haos în arabă, urmează de asemenea să fie scris. În ‘Fauda’ un agent secret israelian redevine activ pentru a vâna un militant palestinian pe care credea că l-a ucis, declanşând o serie de evenimente dramatice . “Avem atâtea poveşti de spus Avi şi cu mine”, a încheiat Lior Raz.

Cel de-al doilea sezon al serialului va fi lansat marţi seară la Biarritz (sud-vestul Franţei) în cadrul celei de-a 31-a ediţii a Festivalului Internaţional de Programe Audiovizuale (FIPA), la care Israelul este invitat de onoare.

Tags: Avi IssacharoffFaudafrantaLior RazNetflixteroristi
Categorii: Știrile zilei