Netflix va transmite în direct un show al lui Chris Rock

Publicat:

Netflix va transmite în direct un show al comediantului american Chris Rock, o premieră pentru gigantul de streaming, care încearcă să recâştige abonaţi şi se confruntă cu concurenţa altor platforme care oferă deja transmisiuni în direct, informează AFP, potrivit agerpres.

Show-ul va fi difuzat la începutul anului 2023, a anunţat joi Netflix, într-un comunicat în care vicepreşedintele Robbie Praw a promis “un moment de neuitat”.


Citeşte şi: Kievul minimalizează ameninţarea unui atac nuclear, dar observă o disciplinare a forţelor ruse – Black News

Grupul a suferit o criză de creştere în primul semestru, cu o pierdere seacă de 1,2 milioane de abonaţi, ceea ce l-a determinat să ia diverse măsuri pentru a inversa tendinţa.

În special, din luna noiembrie, el a oferit un nou abonament lunar mai ieftin, care va include însă publicitate, pentru a atrage noi consumatori şi a genera venituri suplimentare.

Experimentul unei transmisiuni în direct cu Chris Rock, care a ţinut prima pagină a ziarelor în primăvară când a fost pălmuit de actorul Will Smith la Oscaruri, este, de asemenea, o modalitate de a-şi diversifica oferta.

Netflix ia în considerare, de asemenea, posibilitatea de a oferi sport în direct pe platforma sa, potrivit unor informaţii dezvăluite de Wall Street Journal în această săptămână.

Citeşte şi: Coreea de Sud spune că NU vinde americanilor obuze de artilerie destinate ucrainenilor – Black News

În lumea ultracompetitivă a streaming-ului, cu numeroase platforme, rivalii săi Disney+ şi Amazon Prime Video permit deja abonaţilor să urmărească sporturi sau concerte în direct.

Netflix, care şi-a revenit câştigând încă 2,4 milioane de abonaţi în al treilea trimestru, organiza deja un festival anual de comedie în Los Angeles, însă spectacolele din cadrul respectivului eveniment nu au fost transmise în direct. 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Scandal de proporții la Saga Festival: Hardwell acuză că a fost țepuit de organizatori

Scandal de proporții la Saga Festival: Hardwell acuză că a fost țepuit de organizatori Un scandal de proporții a izbucnit la Saga Festival și...

VIDEO – Situație ciudată în centrul Pământului: Nucleul și-a inversat rotația

VIDEO - Situație ciudată în centrul Pământului: Nucleul și-a inversat rotația În adâncul Pământului se află nucleul, o minge metalică solidă care se rotește independent...

OMS: Spitalele din Republica Moldova sunt pregătite pentru situaţii de urgență

OMS: Spitalele din Republica Moldova sunt pregătite pentru situaţii de urgență Spitalele din Republica Moldova sunt pregătite pentru situaţii de urgență conform protocoalelor Organizaţiei Mondiale...

Războiul cognitiv, noul câmp de luptă al NATO. Soluțiile unui expert pentru combaterea dezinformării

Războiul cognitiv, noul câmp de luptă al NATO. Soluțiile unui expert pentru combaterea dezinformării La summitul său apropiat, marcând 75 de ani de la înființarea...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.