X

New York Times a confirmat în sfârșit că benzile Watergate sunt AUTENTICE

După 50 de ani, New York Times a confirmat în sfârșit autenticitatea benzilor Watergate care au doborât președinția Nixon.

„Pentru o lungă perioadă de timp, am presupus cu toții că acele casete erau dezinformare rusă concepută pentru a semăna haos și confuzie”, a spus editorul-șef Dean Baquet. „Dar apoi, după ce am urmărit câteva documentare și am citit pagina Wikipedia despre acest subiect, putem spune cu 98% certitudine că sunt probabil reale.”

Anchetatorii cred acum că Times a ţinut înregistrările timp de câteva luni pentru a-l proteja pe președintele Nixon înainte ca The Washington Post să pună mâna pe casete și să spună ei înșiși povestea, informează babylonbee.com

Când s-a confruntat cu corupția și malpraxis-ul de a acoperi o poveste-bombă pentru a proteja un candidat politic, Baquet a răspuns: „La ce vă așteptați? Noi suntem cei care au informat în 1939 că Polonia A INVADAT Germania. Nu ar trebui să ne luați în serios. Practic suntem de satiră satira în acest moment.”

The New York Times a confirmat ulterior că sunt, de asemenea, aproape de a verifica autenticitatea rochiei albastre a Monicai Lewinsky.

Tags: Dean BaquetRichard NixonSUAThe New York TimesThe Washington PostWatergate
Categorii: Știrile zilei