New Yorkul sub pragul de 100 de decese de COVID-19 în 24 de ore

Publicat:

Numărul morţilor cauzate de noul coronavirus înregistrate în statul american New York a scăzut la 84 în ultimele 24 de ore, a anunţat sâmbătă guvernatorul Andrew Cuomo, bilanţul cel mai scăzut de la 24 martie, relatează AFP, potrivit agerpres.

“Este o veste bună”, a declarat guvernatorul în briefingul său cotidian de presă. Spitalizări, intubaţii, infecţii noi: descreşterea continuă, a adăugat el.


Citește și : Reglare de conturi între narcotraficanţii mexicani: Cadavrele a 12 bărbaţi au fost găsite într-o camionetă

“Mi-am spus mereu că bilanţul trebuie să coboare sub 100”, a continuat guvernatorul. “Asta arată că facem progrese”, potrivit acestuia.

În vârful pandemiei în acest stat, cel mai afectat din SUA, autorităţile au înregistrat, în prima jumătate a lunii aprilie, peste 1.000 de decese pe zi.

O parte a statului unde coronavirusul a fost puţin activ a început să relaxeze măsurile de izolare, dar restricţiile nu fost încă ridicate în oraşul New York.

Plajele metropolei urmau să rămână închise pentru acest sfârşit de săptămână prelungit care marchează tradiţional începutul sezonului estival în Statele Unite, luni fiind zi de sărbătoare (Memorial Day).

Citește și : Atenţie, turişti! Meduzele otrăvitoare AU INVADAT coastele cipriote

În restul statului şi pe litoral, plajele vor fi deschise, frecvent cu indicaţii de distanţare fizică.

După o acţiune în justiţie, Andrew Cuomo a autorizat, de asemenea, cu începere de vineri seară, adunările cu cel mult 10 persoane.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Microbuze ticsite cu lemne fără acte de proveniență, stopate la Leova

Microbuze ticsite cu lemne fără acte de proveniență, stopate la Leova În zona de responsabilitate a Sectorului Poliției de Frontieră Leova au fost înregistrate trei...

Studierea noilor terapii personalizate împotriva cancerului ar putea ‘transforma’ modul de tratare a bolii

Studierea noilor terapii personalizate împotriva cancerului ar putea 'transforma' modul de tratare a bolii Oamenii de ştiinţă au început un studiu clinic pe scară largă...

Un cetățean străin care s-ar fi implicat în treburile interne ale Republicii Moldova, expulzat din țară

Un cetățean străin care s-ar fi implicat în treburile interne ale Republicii Moldova, expulzat din țară Un străin, în vârstă de 60 ani a fost...

Extremista Șoșoacă nu poate candida la prezidențiale din România

Extremista Șoșoacă nu poate candida la prezidențiale din România CCR a transmis sâmbătă seară un comunicat de presă în care a precizat că a respins...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.