X

Nicki Minaj nu a participat la Gala Met 2021 din cauza cerințelor de vaccinare

Rapperiţa a explicat că, dacă se va vaccina, va fi „doar după ce va face suficiente cercetări”.

Nicki Minaj spune că protocolul de siguranță COVID-19 al Met Gala 2021 este motivul pentru care nu a participat la cea mai mare seară a modei de peste ocean, relatează Vanity Fair.

Citeşte şi: Opoziţia lui Jonas Gahr Store câştigă alegerile în Norvegia – Black News

În timp ce oaspeții au sosit luni pe covorul roșu al evenimentului, cântăreaţa a dezvăluit pe Twitter că a contractat recent virusul. Minaj a postat pe Twitter ca răspuns la un fan care era trist că ultima ei apariție publică a avut loc în urmă cu peste un an: „Am un copil fără bonă în timpul COVID. Cine-i nebun? Nu-și riscă sănătatea pentru a fi văzut. Unul singur. ” Ea a continuat să explice: „Mă pregăteam pentru VMA, apoi am filmat un videoclip și ghici cine a luat COVID? Știi ce înseamnă să nu-ți poți săruta sau ține copilul mic în braţe peste o săptămână? Un bebeluș obișnuit doar cu mama lui? „Vaccinează-te”, Drake tocmai îmi spusese că se vaccinase. ” Câștigătoarea Grammy a mai spus că „a avut exact aceleași simptome ca oamenii cu vaccinul făcut”.

Muzicianul „Megatron” s-a apucat apoi de subiectul vaccinurilor, postând pe Tweeter că motivul pentru care nu va fi la Costum Institute în seara respectivă este pentru că „Vor să te vaccinezi pentru Met. Dacă mă vaccinez, nu va fi pentru Met. Va fi odată ce simt că am făcut suficiente cercetări. Lucrez la asta acum. Între timp dragii mei, fiţi în siguranță. Purtați masca cu 2 corzi care vă prind capul și fața. Nu atât de slăbit. ”

Citeşte şi: Joe Biden va ţine un discurs în faţa Adunării Generale a ONU – Black News

Ea a continuat: „Vărul meu din Trinidad nu se va vaccina pentru că prietenul său a luat serul și a rămas impotent. Testiculele sale s-au umflat. Prietenul său era la câteva săptămâni distanță de căsătorie, acum fata a anulat nunta. Așadar, rugați-vă și asigurați-vă că sunteți confortabil cu decizia dvs., nu intimidați. ” Cu toate acestea, într-un răspuns către un alt fan, Minaj a adăugat mai târziu că persoanele care și-ar putea pierde slujba ar trebui să accepte vaccinarea. „Le recomand să se vaccineze”, a spus ea. „Trebuie să-și hrănească familiile. Sunt sigură că va trebui să mă vaccinez și eu pentru că trebuie să merg în turnee etc. “

Tags: Costum InstituteCovidMet Gala 2021Nicki MinajSUAvaccin
Categorii: Știrile zilei