X

Nicole Kidman a fost premiată pentru întreaga sa carieră la Festivalul Internaţional de Film Los Cabos

Actriţa australiană Nicole Kidman a fost distinsă duminică cu Lifetime Achievement Award, pentru întreaga sa carieră la Festivalul Internaţional de Film Los Cabos (CIFF) din Mexic, relatează agerpres .

La ceremonia de închidere a celei de-a 6-a ediţii a CIFF, desfăşurată în perioada 8 – 12 noiembrie, Nicole Kidman, care este de asemenea producătoare, a prezentat într-o proiecţie specială cel mai recent film al său, “The Killing of a Sacred Deer”.

Citiți și : Grecia. Centru-stânga încearcă să se unească cu ocazia alegerilor primare

“The Killing of a Sacred Deer”, în regia lui Yorgos Lanthimos, nominalizat la Oscar pentru “The Lobster”, a concurat anul acesta la Festivalul de la Cannes unde a câştigat premiul pentru cel mai bun scenariu.

Filmul prezintă familia, aparent perfectă, formată din reputatul chirurg Steve (Colin Farrell) şi respectabila doctoriţă oftalmolog Anna (Nicole Kidman), care au doi copii şi o viaţă înconjurată de lux. Această perfecţiune este însă ameninţată de Martin (Barry Keoghan), un tânăr orfan de tată pe care chirurgul îl adoptă.

Nicole Kidman şi-a făcut apariţia la prezentarea filmului într-un deux pieces alb cu imprimeu floral.

Actriţa, care anul acesta a împlinit 50 de ani şi a fost nominalizată la Oscar pentru ‘Lion’, a avut o coafură tinerească cu părul lung şi drept şi a fost aplaudată îndelung de publicul prezent.

Tags: Festivalul Internaţional de Film Los CabosmexicNicole KidmanOscar
Categorii: Știrile zilei