X

Nigel Farage iese la atac: ‘Lumea ar trebui să se intereseze mai mult despre cine este cu adevărat George Soros’

“În loc să căutăm date despre presupusa implicare a Rusiei în alegerile din SUA şi rolul pe care îl are sau nu Donald Trump în această chestiune, lumea ar trebui să se concentreze pe ceea ce face miliardarul George Soros”, a spus lider al UKIP, Nigel Farage, principalul artizan al Brexit-ului.

Farage a făcut aceste declaraţii la postul Fox News.

“Chiar dacă Soros nu a făcut nimic ilegal, statele naţionale democrate ar trebui să fie îngrijorate de miliardele cheltuite de Soros în diverse colţuri ale lumii, pentru spijinirea cauzelor formaţiunilor de stânga”.

“Cu toţii trebuie să ne trezim şi să vedem câtă amploare au luat Fundaţiile Open Society şi cât de puternice au devenit aceste organizaţii patronate de George Soros”.

Farage a mai spus că un rol important în acest proces îl are şi presa şi canalele media din lume: “Într-o eră în care toată presa este obsedată de ingerinţa Rusiei în alegerile din SUA, avem nevoie de o investigaţie urgentă asupra a ceea ce face mai exact Open Society”

Citeşte şi: George Soros finanţează în secret o campanie anti-Brexit

Tags: brexitGeorge SorosNigel FarageOpen Society Foundations (OSF)rusiaSUAUKIP (Partidul pentru Independenţa Marii Britanii)
Categorii: DiasporaȘtirile zilei