Nisa ÎNCHIDE în totalitate Promenade des Anglais – VIDEO

Publicat:

Primarul oraşului francez Nisa (sud), Christian Estrosi, a anunţat vineri că va închide accesul pe Promenade des Anglais, celebrul bulevard de pe faleza oraşului, în cadrul măsurilor destinate limitării răspândirii coronavirusului, informează Reuters şi DPA, potrivit agerpres.

Estrosi a declarat totodată pentru postul de televiziune francez LCI că ia în calcul implementarea la Nisa a unor măsuri care să interzică oamenilor să iasă din case.


Citeşte şi: Spania îşi ÎNCHIDE toate hotelurile

“Iau în calcul un ordin care le interzice oamenilor să iasă din case chiar din seara aceasta, excepţie făcând, desigur, personalul din domeniile prioritare de care trebuie, de asemenea, să avem grijă”, a declarat Estrosi, el însuşi testat pozitiv pentru coronavirus.

Autorităţile din Franţa au impus începând de marţi carantina pentru cei 67 de milioane de locuitori în cadrul eforturilor de a reduce transmiterea virusului care a infectat peste 245.000 de persoane pe plan global, bilanţul deceselor ajungând la 10.028.

Citeşte şi: Donald Trump anulează summitul G7

Numărul cazurilor de coronavirus din Franţa a continuat să crească vertiginos, ajungând la 10.995. De asemenea, până joi după-amiaza fuseseră înregistrate 372 de decese provocate de COVID-19, potrivit DPA.

Carantina, anunţată luni de preşedintele Emmanuel Macron pentru o perioadă de minim 15 zile, va trebui probabil extinsă, potrivit purtătoarei de cuvânt a guvernului, Sibeth Ndiaye.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Pompierii din România vor merge și în această vară în Grecia pentru a combate incendiile de vegetație

Pompierii din România vor merge și în această vară în Grecia pentru a combate incendiile de vegetație Grecia își întărește echipele de pompieri în această...

Putin se va întâlni la summitul OSC din Kazahstan cu Xi, Erdogan şi alţi lideri

Putin se va întâlni la summitul OSC din Kazahstan cu Xi, Erdogan şi alţi lideri Preşedintele rus Vladimir Putin se va întâlni miercuri la Astana...

Anturajul lui Biden, presat să recunoască starea preşedintelui candidat

Anturajul lui Biden, presat să recunoască starea preşedintelui candidat După dezbaterea electorală dezastruoasă a lui Joe Biden în faţa lui Donald Trump, tabăra democrată îl...

Mesajul lui Zelenski pentru noul șef al NATO

Mesajul lui Zelenski pentru noul șef al NATO Președintele Volodimir Zelenski a trimis un mesaj noului șef al NATO, Mark Rutte. Liderul ucrainean i-a mulțumit...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.