X

Noi detalii despre crima de la Ungheni

Tânărul suspectat de omorul femeii din Ungheni a avut și anterior un conflict cu victima. Mai exact, acesta ar fi snopit-o în bătăi la beție. Ulterior, femeia l-a iertat pe bărbat și l-ar fi chemat în ospeție să sărbătorească împăcarea. În acea seară, victima a fost omorâtă.

Potrivit sursei citate, totul s-a întâmplat pe 20 mai, când femeie a mers în vizită la învinuit cu care erau vecini pentru a consuma băuturi alcoolice, potrivit stiri.md.

Citește și : Comitetul Executiv al Găgăuziei ‘rămâne tot în aer’

„Urmare a stării de ebrietate, bărbatul a bătut femeia, cauzându-i conform raportului de expertiză medico-legală vătămări corporale medii. Cu referire la pretinsele acțiuni de viol, faptele nu au fost confirmate prin probe”, precizează autoritățile.

După ce a început urmărirea penală, pe 7 august, bărbatul a fost adus de polițiști la IP Ungheni pentru efectuarea unei confruntări cu partea vătămată.

Acestuia i s-a explicat că în a doua parte a zilei urmează să se prezinte la Procuratură pentru înaintarea acuzării, însă acesta nu s-a prezentat. Ulterior, victima a dat de înțeles că ar dori să se împace cu bănuitul.

Citește și : Guţul ar putea dizolva Adunarea Populară

Din declarațiile învinuitului, în seara aceleiași zile, femeia l-a invitat pe bărbat la ea acasă pentru a sărbători împăcarea. Urmare a consumului de alcool, femeia a fost omorâtă de individ.

Tags: bătăibețiecrimaungheni
Categorii: JustiţieSocial