‘Nostradamus cel viu’ a prezis căderea sistemelor informatice încă de acum trei luni și prevestește un nou război mondial

Publicat:

Nostradamus cel viu’ a prezis căderea sistemelor informatice încă de acum trei luni și prevestește un nou război mondial

Clarvăzătorul brazilian Athos Salomé, supranumit „Nostradamus cel viu”, a prezis o „pană tehnologică de trei zile” în 2024, potrivit Daily Mail Online, iar acum susține că ar urma un conflict la scară largă, asemănător unui al treilea război mondial.

Athos Salomé, în vârstă de 36 de ani, din Brazilia, este considerat de anumite persoane drept medium datorită acurateței intuițiilor și predicțiilor sale, după ce a prevăzut anterior pandemia de coronavirus, cumpărarea Twitter de către Elon Musk și chiar moartea Reginei Elisabeta, potrivit sursei citate, potrivit stiripesurse.


Citește și : Mircea Geoană contraatacă după acuzațiile de plagiat

Într-un  interviu în exclusivitate pentru FEMAIL, realizat în luna aprilie, „Nostradamus cel viu” a avertizat că anul acesta vor avea loc pene de curent tehnologice care vor arunca lumea în haos.

Vineri, o pană Microsoft

Haos generat de căderea sistemelor informatice

Lumea a asistat la o zi de haos. În aeroporturi, panourile care afișau plecarile s-au oprit brusc, în cea mai aglomerată zi pentru transportul aerian britanic de dinainte de pandemia Covid.

Pasagerii trenurilor britanice au avut și ei de suferit, fiind avertizați să se aștepte din cauza unor „probleme informatice generalizate în întreaga rețea”

Serviciul Național de Sănătate (NHS)din Anglia a transmis că pacienții nu ar trebui să se prezinte la programările medicilor de familie decât dacă li se spune altfel, din cauza unor probleme cu sistemul de programare și înregistrare a pacienților.

Impactului căderii sistemelor informatice a fost unul global. Magazinele din Australia au închis sau au renunțat la numerar după ce casele de marcat digitale au încetat să funcționeze, în timp ce în SUA liniile serviciilor de urgență au fost întrerupte.

a paralizat o mare parte a planetei, afectând companii aeriene și feroviare, bănci și spitale din mai multe zone ale globului.

Microsoft a anunțat că investighează o „problemă” cu aplicațiile și sistemele sale de operare  și a declarat  remedierea acestora este în curs.

Compania americană de securitate cibernetică CrowdStrike a recunoscut că a fost responsabilă pentru eroare și a declarat că „a fost implementată o soluție”, explicând că problema a fost cauzată de un „defect găsit într-o singură actualizare de conținut” , insistând că problema „nu a fost un incident de securitate sau un atac cibernetic”,  potrivit Daily Mail Online.

Citește și : Comisia Europeană a dat alerta economică: Turismul în UE s-ar putea prăbuși din cauza încălzirii globale

 Ce a spus „Nostradamus cel viu” despre pana Microsoft,

Athos Salomé a declarat pentru FEMAIL, că: „închiderea globală a Microsoft, conform rezultatului analizat, poate afecta infrastructura critică cu escaladarea confruntării inter-statale și poate duce la război cibernetic.(…) Întreprinderile vor trebui să îmbunătățească protecția spațiului cibernetic, iar societatea ar putea deveni îngrijorată cu privire la utilizarea serviciilor de internet, ceea ce va duce la discuții privind o reglementare intensă. Acest eveniment poate duce la schimbări în acțiunile politice internaționale și în tacticile militare, iar amenințarea unui război internațional este reală”.

El a explicat că această pană de curent ar putea duce escaladarea tensiunilor dintre Israel și Iran, care ar putea deschide calea unui conflict la scară largă, asemănător unui al treilea război mondial.

 

 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Lukaşenko sugerează că deţinuţii politici ar putea fi folosiţi la înlăturarea pagubelor provocate de o furtună

Lukaşenko sugerează că deţinuţii politici ar putea fi folosiţi la înlăturarea pagubelor provocate de o furtună Preşedintele belarus Aleksandr Lukaşenko a ignorat apelurile internaţionale de...

Obama, surprins de cât de ‘dezorienta’ părea Biden la o strângere de fonduri din iunie

Obama, surprins de cât de 'dezorienta' părea Biden la o strângere de fonduri din iunie Biden l-a surprins pe Obama cu starea sa de „dezorientare”...

O fostă deputată naţionalistă ucraineană, împuşcată mortal la Liov

O fostă deputată naţionalistă ucraineană, împuşcată mortal la Liov Irina Farion, fostă parlamentară naţionalistă ucraineană cunoscută pentru poziţiile sale împotriva Rusiei, a fost împuşcată în...

De ce este Donald Trump obsedat de Hannibal Lecter?

De ce este Donald Trump obsedat de Hannibal Lecter? Personajul fictiv - celebru din filmul „Tăcerea mieilor” - a fost menționat din nou de fostul...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.