Nouă cetăţeni bosniaci, arestați pentru traficarea a peste 140 de migranţi

Publicat:

Nouă cetăţeni bosniaci au fost arestaţi miercuri sub suspiciunea de apartenenţă la o bandă care a traficat în Uniunea Europeană peste 140 de migranţi din Pakistan, Siria, Irak şi Iran, transmite Reuters, scrie Agerpres.

Poliţia de frontieră a mai informat că a confiscat droguri, muniţie şi autovehicule, în cadrul unor operaţiuni desfăşurate în zece localităţi de pe teritoriul ţării.


Citește și : Partidul Brexit, condus de Farage, pe primul loc în intenţiile de vot pentru alegerile europarlamentare (sondaj)

Procurorii au ordonat raidurile în urma investigaţiilor vizând un grup care acţiona în estul şi în vestul Bosniei, din ianuarie până în aprilie.

Poliţiştii au identificat persoane ‘care au traficat peste 140 de migranţi şi au obţinut câştiguri ilegale semnificative’.

Numărul total al migranţilor care au intrat în Europa a scăzut considerabil faţă de punctul culminant al crizei, în 2015. Cu toate acestea, Bosnia se confruntă cu o creştere a numărului celor care îi traversează teritoriul, după ce Croaţia, Slovenia şi alte state şi-au închis graniţele.

Citește și : Fostul preşedinte peruan Alan Garcia a încercat să se sinucidă în timp ce poliţia îl aresta

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

O fetiţă de 3 ani din Moldova a fost găsită pe un şantier din Italia

O fetiţă de 3 ani din Moldova a fost găsită pe un şantier din Italia O fetiță de 3 ani din R.Moldova a fost găsită...

Pfizer va testa în studii clinice un medicament oral pentru slăbit

Pfizer va testa în studii clinice un medicament oral pentru slăbit Grupul farmaceutic american Pfizer va testa în studii clinice o versiune modificată a unui...

Studiu: Cum sunt manipulați oamenii ca să nu renunțe la abonamentele pentru aplicații și site-uri?

Studiu: Cum sunt manipulați oamenii ca să nu renunțe la abonamentele pentru aplicații și site-uri? Studiu FTC: Majoritatea aplicațiilor și site-urilor web cu abonament practică...

UE amenință platforma X cu o amendă uriașă. Ce legi încalcă rețeaua socială a lui Elon Musk

UE amenință platforma X cu o amendă uriașă. Ce legi încalcă rețeaua socială a lui Elon Musk Platforma X, fostă Twitter, a lui Elon Musk...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.