Noua Dacia Spring, lăudată de cel mai vechi ziar din Irlanda: ‘Îți oferă doar ceea ce ai nevoie’

Publicat:

Noua Dacia Spring, lăudată de cel mai vechi ziar din Irlanda: ‘Îți oferă doar ceea ce ai nevoie’

Lansat în primăvara lui 2024, noul model Dacia Spring electric a făcut deja valuri în industria auto. Iar jurnaliștii de la The Irish Times, cel mai vechi și important ziar din Irlanda, a realizat un amplu articol dedicat noului model Spring.

Cu o motorizare de 65 CP și un consum excelent în ciclul mixt WLTP, 14,6 kWh/100 km, Dacia Spring a atras deja numeroase comenzi în toată Europa, potrivit stiripesurse.


Citește și : Mircea Geoană contraatacă după acuzațiile de plagiat

„Am uitat să luăm în calcul ceva în această lume transformată parcă după surorile Kardashian. Am uitat să ne gândim că adesea suficient e chiar suficient. Adică doar ceea ce ai nevoie și nimic mai mult. Iar noua Dacia Spring îți oferă doar ceea ce ai nevoie. Mașina produsă de Dacia este cel mai ieftin vehicul electric comercializat în Irlanda. Cu un interior mai clasic decât te-ai aștepta, Dacia merită clar fiecare bănuț cu noul automobil electric, chiar dacă Spring nu este o mașină proiectată pentru a fi rapidă pe strâzi. Noua Dacia Spring este, având o greutate de numai 984 kilograme, cea mai ușoară mașină electrică de pe piață”, precizează jurnaliștii de la Irish Times.

Lansat în 2021, Spring a ocupat, timp de doi ani consecutiv, în 2022 și 2023, locul al treilea în Europa în clasamentul celor mai vândute mașini electrice către clienții persoane fizice. În total, de la lansare, peste 150.000 de exemplare Dacia Spring au fost înmatriculate pe tot globul.

În România, prețul de pornire începe de la 11.800 euro (TVA inclus) prin Programul Rabla Plus.

Modelul poate fi deja comandat în România din luna aprilie, primele livrări către clienți fiind prevăzute pentru luna septembrie.

Spring a ocupat în 2023 locul al treilea în Europa în clasamentul celor mai vândute mașini electrice către clienții persoane fizice.

Citește și : Comisia Europeană a dat alerta economică: Turismul în UE s-ar putea prăbuși din cauza încălzirii globale

Pe piața din România, Spring s-a impus încă din primul an de comercializare drept liderul detașat al pieței de vehicule electrice. În 2023 au fost înmatriculate 6.875 de unități.

Cu o greutate de 984 kg în echiparea superioară Extreme, Dacia Spring este singurul automobil 100% electric din Europa care are mai puțin de o tonă.

 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Corupția la nivel înalt în Coreea de Sud este de neoprit: Prima Doamnă a fost interogată de procurori, după ce acceptat o geantă de...

Corupția la nivel înalt în Coreea de Sud este de neoprit: Prima Doamnă a fost interogată de procurori, după ce acceptat o geantă de...

Iarnă în toiul verii. Stațiunile de schi australiene se află sub zăpezi

Iarnă în toiul verii. Stațiunile de schi australiene se află sub nămeți Iubitorii sporturilor de iarnă din Australia pot să-și scoată schiurile și snowboardurile din dulapuri mai...

O pereche de ochelari oferiţi de John Lennon şi mai multe fotografii cu membrii Beatles, la licitaţie

O pereche de ochelari oferiţi de John Lennon şi mai multe fotografii cu membrii Beatles, la licitaţie O pereche de ochelari rotunzi cu lentile albastre...

Cinci trucuri simple care ne pot face viața mai fericită

Cinci trucuri simple care ne pot face viața mai fericită Dacă te uiți în jur la prietenii și familia ta - și chiar la tine...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.