X

Noua șefă a Finanțelor a fost prezentată echipei de către premierul Recean

Noua șefă a Finanțelor a fost prezentată echipei de către premierul Recean

Noul ministru al Finanțelor, Victoria Belous, a fost prezentată echipei ministerului de către premierul Dorin Recean. Șeful Executivului a menționat că Victoria Belous a demonstrat profesionalismul necesar în gestionarea politicilor fiscale.

„Sunt încrezător că experiența și dedicarea doamnei Belous vor contribui la eforturile depuse în domeniul gestionat de Ministerul Finanțelor”, a declarat Dorin Recean, potrivit deschide.md.

Citește și : O comisie specială parlamentară va identifica măsuri pentru depășirea crizei din agricultură

Noul ministru, Victoria Belous, s-a arătat onorată să facă parte din echipa Ministerului Finanțelor, acceptând această responsabilitate enormă.

„Echipa mișcă lucrurile din loc și indiferent de sarcinile trasate cu o echipă puternică poți multe. Vreau să vă asigur că voi depune efort în continuarea inițiativelor și reformele bune pe care ministerul le-a promovat. Avem acțiuni asumate prin planurile de activitate la nivel de politici, trebuie doar să depunem efort ca să le continuăm și sunt sigură că vom reuși”, a menționat Victoria Belous.

La ședința de prezentare a participat și fostul ministru, Petru Rotaru. Dorin Recean i-a mulțumit acestuia pentru munca depusă la Minister.

Citește și : Mircea Geoană contraatacă după acuzațiile de plagiat

Este de subliniat faptul, că Victoria Belous a deținut, începând cu luna august 2022, funcția de directoare adjunctă a Serviciului Fiscal de Stat și are, în total, o experiență de circa 17 ani în domeniul financiar-fiscal. Fostul ministru al Finanțelor, Petru Rotaru, va prelua funcția de viceguvernator al Băncii Naționale a Moldovei.

Amintim, că astăzi ministrul desemnat al Finanțelor a depus jurământul de învestire în funcție, în cadrul unei ceremonii la care au participat președinta Maia Sandu și prim-ministrul Dorin Recean.

Tags: ministruReceanVictoria Belous
Politică