X

Noul șef al Poliției de Frontieră, Ruslan Gălușcă a venit cu un mesaj de felicitare cu prilejul sărbătorilor de iarnă

Noul șef al Poliției de Frontieră, Ruslan Gălușcă a venit cu un mesaj de felicitare cu prilejul sărbătorilor de iarnă

Noul șef al Poliției de Frontieră, Ruslan Gălușcă, a venit cu un mesaj de felicitare pentru cetățeni, dar și colegii săi, cu prilejul sărbătorilor de iarnă. Potrivit șefului Poliției de Frontieră, anul 2023 a fost unul cu provocări, dar și cu multe realizări.

Citește și VIDEO/ Ambasadorul Uniunii Europene în RM, Jānis Mažeiks a venit cu un mesaj de felicitare înainte de Revelion

„Anul 2023 a fost pentru toți un an plin de provocări, dar și cu multe reușite pentru care și îmi exprim recunoștința și aprecierea. A fost un an în care am depășit greutăți, dar și am demonstrat că suntem o forță atunci când lucrăm împreună. În fața incertitudinii, am rămas puternici și uniți. Fiecare provocare a fost o oportunitate de creștere și învățare. Fiecare dintre voi a fost o piesă esențială a echipei, iar împreună am depășit orice obstacol”, a menționat Ruslan Gălușcă.

În același timp, noul șef al Poliției de Frontieră a transmis și un mesaj de recunoștință colegilor pentru „sacrificiul timpului petrecut departe de familii, asigurând securitatea frontierelor de stat”.

Tags: mesaj de felicitarepoliţia de frontierăRuslan Galușcă
Social