Nu mai știi la ce serial să te uiți? O listă cu seriale fabuloase, dar care nu sunt atât de cunoscute publicului larg

Publicat:

Nu mai știi la ce serial să te uiți? O listă cu seriale fabuloase, dar care nu sunt atât de cunoscute publicului larg

Pasionații de seriale au mereu o problemă cu găsirea unui nou serial, mai ales după ce au terminat unul foarte bun. De multe ori, rețelele de streaming promovează intens anumite seriale, iar altele pică în plan secund și din acest motiv le ratăm. Vă oferim o listă de seriale extraordinar de bune, dar care nu au fost tocmai între cele mai promovate pe rețelele de streaming:

1. Yellowstone

John Dutton, proprietarul celei mai mari ferme din Montana, apără un mod de viață pe cale de dispariție și luptă contra intereselor politice și de afaceri care îl atacă.


Serialul este unul foarte bine realizat, oferă niște imagini de vis și te lasă să afli foarte multe despre modul în care trăiau oamenii din Montana.

2. Dirlis Ertugrul împreună cu serialul Osman:

Acțiunea serialului se desfășoară în secolul 13, iar firul narativ descrie viața lui Ertuğrul, tatăl lui Osman I, întemeietorul Imperiului Otoman.

Serialele Ertugrul și Osman trebuie văzute împreună, pentru că povestea lui Ertugrul continuă prin fiul său Osman. Serialul este unul foarte bine realizat, cu temă istorică și te lasă să afli foarte multe dintr-o altă cultură, cea a turkmenilor.

Acest serial îți va schimba perspectiva asupra filmelor turcești.

3. Străina

Serialul prezinta aventurile unei calatoare in timp. La baza intrigii lui sta povestea lui Claire (Beauchamp) Randall, o tanara care a activat ca asistenta in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Ea este casatorita cu Frank Randall, istoric, posibil spion in timpul aceluiasi razboi. Actiunea incepe in1945, dupa reunirea celor doi la sfarsitul marii conflagratii mondiale. Claire se casatorise cu Frank din dragoste, iar acum se aflau in Scotia, la Inverness, incercand sa-si reia mariajul printr-o a doua luna de miere.

4. Dexter

Dexter este un serial bazat pe romanul scris de Jeff Lindsay in 2004 intitulat “Darkly Dreaming Dexter”.Actiunea serialului are loc in Miami, avandu-l in rol principal pe Dexter Morgan,un criminal in serie, care lucreaza in cadrul politiei Miami, ocupandu-se de laboratorul criminalistic unde beneficiaza de toate cunostintele pentru a avea o acoperire perfecta si pentru a nu fi demascat.

În timpul zilei, Dexter Morgan e un angajat model al laboratorului criminalistic al poliției din Miami, dar aceasta este doar o mască ce ascunde adevărata sa identitate. În realitate, Dexter este un criminal meticulos (un monstru precum și el admite) care își satisface setea de sânge în timpul nopții. La adăpostul întunericului el urmărește și apoi omoară criminalii pe care legea nu-i poate atinge, totul cu grijă și determinare.

5. The Tudors

Istoria este rescrisa de Michael Hirst. Aceasta drama reprezinta splendida renastere a dinastiei tudorilor sub conducerea regelui Henric al VIII-lea. In toate cele 4 sezoane ale serialului se regaseste adevarul istoric nefardat, lipsit de inhibitii, al contraversatului rege Henric Tudor al VIII-lea, cunoscut pentru casatoriile lui numeroase si de scurta durata, sotiile fiind ori condamnate la moarte ori alungate de la curtea regala.

Bazat pe istorie, serialul este presarat de scene de nuditate si senzualitate, intriga si pasiune, homosexualitate si religie, sadomasochism si sex, conturand ideea de nonconformism.

Dinastia Tudorilor – prima serie, completă, revelează o istorie inedită a impulsivului tiran, a cărui regat a fost marcat de trădare și intrigă. O dramă „seducătoare și emoționantă” în care mai joacă și Sam Neill, Natalie Dormer, Jeremy Northam și Gabriele Anwar.

 

 

6. Sons of Anarchy

În orașul Charming există o comunitate unită, aflată sub “controlul” unui respectat și temut club de motocicliști, aceștia ocupându-se în principal cu traficul de armament, operațiune camuflată în spatele unui service moto. Jackson “Jax” Teller este unul din membri acestui club, el fiind fiul răposatului conducător al clubului și adjunctul lui Clarence “Clay” Morrow, cel care a trecut la conducerea clubului și care i-a devenit tată vitreg după ce s-a căsătorit cu mama sa Gemma.

Proaspăt devenit tată al unui băiat și confruntându-se cu o serie de nelegiuri din partea clubului, Jax se găsește în postura de a reevalua scopul clubului și de a înțelege mai bine planul tatălui său pentru acest club, lucru care îi face pe cei din club sa îi pună la îndoială loialitatea.

 

 

7. The 100

Dupa 97 de ani de la distrugerea omenirii de catre o bomba atomica, o nava spatiala in care se afla singurii supravietuitori trimit 100 de delincventi juvenili inapoi pe Pamant pentru a investiga posibilitatea re-colonizarii planetei. Proiect bazat pe cartea „The Hundred”.

 

 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Oamenii de ştiinţă au găsit dovezi ale existenţei unui rezervor subteran de apă lichidă pe Marte

Oamenii de ştiinţă au găsit dovezi ale existenţei unui rezervor subteran de apă lichidă pe Marte Cercetătorii au găsit dovezi privind existenţa unui mare rezervor...

Festivalul Covorului: Meșteri populari s-au adunat în Mihăileni, raionul Rîșcani

Festivalul Covorului: Meșteri populari s-au adunat în Mihăileni, raionul Rîșcani Sărbătoare în Mihăileni, raionul Rîșcani. Meșterii populari s-au adunat la Festivalul Covorului, potrivit tvn.md. „Foarte bogați...

O femeie a încercat să introducă ilegal în R.Moldova cărtușe și praf de pușcă

O femeie a încercat să introducă ilegal în R.Moldova cărtușe și praf de pușcă O femeie nerezidentă, în vârstă de 46 de ani, a încercat...

Între 40 și 60 de ani în organism au loc schimbări biomoleculare majore

Între 40 și 60 de ani în organism au loc schimbări biomoleculare majore Dacă v-ați simțit vreodată ca și cum totul în corp se destramă...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.