X

Numărul morților din cauza atacului rusesc asupra Krivoi Rog a crescut, 12 copii sunt printre răniți

Numărul morților din cauza atacului rusesc asupra Krivoi Rog a crescut, 12 copii sunt printre răniți

Noaptea, o femeie a murit în spital, rănită din cauza unui atac al ocupanților asupra Krivoi Rog, regiunea Dnepropetrovsk, pe 12 martie, numărul deceselor în urma acestui atac a crescut la patru. Acest lucru a fost anunțat pe Telegram în dimineața zilei de 13 martie de către șeful OBA, Serghei Lisak.

“43 au fost răniți. Dintre aceștia, conform datelor actualizate, 12 erau copii. 20 de victime rămân în instituții medicale. Patru adulți și doi copii sunt în stare gravă, a scris el.

Potrivit acestuia, în oraș au fost avariate aproximativ două duzini de clădiri înalte, două grădinițe și două școli, o întreprindere, o clădire administrativă, un magazin, un depozit și mașini.

“Mulțumesc tuturor celor care au ajutat localnicii în cele mai groaznice momente. Salvatori, medici, mânuitori de câini, polițiști, psihologi, voluntari. Au lucrat sute de specialiști. Și acum au fost dislocate acolo „puncte de invincibilitate” și sedii operaționale. Există filantropi la fața locului la care te poți adresa

Tags: 12 copii sunt printre răniția crescutdin cauza atacului rusesc asupra Krivoi RogNumărul morților
Categorii: Război in UcrainaȘtirile zilei