Nuntă de ‘BAŞTANI’! Gerhard Schroeder s-a însurat pentru a cincea oară

Publicat:

Fostul cancelar german Gerhard Schroeder, de 74 de ani, va celebra vineri cea de-a cincea sa nuntă printr-o petrecere în sil mare la hotelul de lux Adlon din Berlin, relatează dpa, potrivit agerpres.

Schroeder, care a fost cancelar al Germaniei din 1998 şi până în 2005, şi Kim So Yeon, de 48 de ani, au dezvăluit revistei germane Bunte în luna iunie că s-au căsătorit în capitala Coreei de Sud, Seul.


Citeşte şi: Două trenuri s-au ciocnit în Africa de Sud (FOTO). Sunt sute de victime!

“Ne-am căsătorit pe 2 mai în oraşul meu natal Seul. Suntem foarte fericiţi”, a declarat Kim pentru revistă.

Este cea de-a cincea căsătorie pentru politicianul de centru-stânga şi cea de-a doua pentru Kim So Yeon, o expertă în economie care nu trebuie confundată cu actriţa coreeană în vârstă de 37 de ani cu acelaşi nume, notează dpa.

Schroeder a mai fost căsătorit de patru ori, divorţând de Doris Schroeder-Koepf în 2016.

Pe lista invitaţilor de la petrecerea de vineri se află şi ministrul de externe turc Mevlut Cavusoglu, au dezvăluit surse apropiate de oficialul turc în cursul săptămânii, deşi nu a existat o confirmare oficială a participării sale.

Citeşte şi: Ambasadorul UE din Irak s-a îmbolnăvit din cauza apei poluate

Schroeder are o relaţie bună cu Mevlut Cavusoglu şi preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan, care a efectuat prima sa vizită oficială în Germania în weekendul trecut.

“Schroeder este un prieten bun al Turciei. Şi când în relaţia noastră intervin turbulenţe, el intervine, dar într-un mod bun şi pozitiv”, a declarat Cavusoglu într-un interviu acordat în februarie săptămânalului german Der Spiegel.

Schroeder, preşedintele consiliului de administraţie al Rosneft, a ajutat recent în negocierile pentru eliberarea activistului pentru drepturile omului german Peter Steudtner şi a reporterului Die Welt Deniz Yucel, aflaţi în detenţie în Turcia.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Mai mult de jumătate dintre statele UE cer un nou sistem care să faciliteze returnarea migranţilor

Mai mult de jumătate dintre statele UE cer un nou sistem care să faciliteze returnarea migranţilor Un număr de 17 state europene au cerut Comisiei...

O moldoveancă de 18 ani, ucisă cu bestialitate de un vecin, la Băcău: Crima a avut loc sub ochii fraților mai mici

O moldoveancă de 18 ani, ucisă cu bestialitate de un vecin, la Băcău: Crima a avut loc sub ochii fraților mai mici O moldoveancă de...

/FOTO/ Un nou record mondial! Cât cântărește cel mai mare pepene verde, cultivat vreodată de un bărbat din SUA

/FOTO/ Un nou record mondial! Cât cântărește cel mai mare pepene verde, cultivat vreodată de un bărbat din SUA A fost înregistrat un nou record...

Mai mulți fani ai lui Ajax, arestați în timpul meciului cu Slavia Praga; Motivul pentru care au fost reținuți

Mai mulți fani ai lui Ajax, arestați în timpul meciului cu Slavia Praga; Motivul pentru care au fost reținuți Ajax Amstedam a remizat în deplasare...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.