X

Nuntă încheiată tragic în India (VIDEO): 13 femei au murit!

Treisprezece persoane au murit în nordul Indiei după ce au căzut într-un puţ atunci când placa de metal care îl acoperea a cedat sub greutatea lor, a anunţat joi poliţia, potrivit AFP şi agerpres.

“Treisprezece femei au murit în incidentul care a avut loc în noaptea de miercuri spre joi”, a declarat Akhil Kumar, director general adjunct al poliţiei din Kushinagar, districtul din Uttar Pradesh unde s-a produs tragedia.

Citeşte şi: Biden ar trebui să folosească manualul Războiului Rece pentru a opri amenințarea lui Putin din Ucraina – Black News

Incidentul s-a petrecut la o nuntă care avea loc într-un sat al districtului, în timpul tradiţionalei ceremonii “haldi”, în care rudele aplică pastă de turmeric pe feţele mirilor pentru a avea o căsnicie prosperă, potrivit BBC.

Mai multe femei şi fete stăteau aşezate pe o placă metalică care acoperea un puţ, însă aceasta s-a prăbuşit sub greutatea lor.

Potrivit magistratului districtului, S. Rajalingam, structura era veche şi nu putea suporta greutatea atâtor persoane.

Citeşte şi: Rusia a reuşit să se facă auzită şi nu caută confruntare, susţine un fost secretar general al OSCE – Black News

Premierul indian Narendra Modi a reacţionat în urma incidentului, pe care l-a calificat drept “sfâşietor”.

Nunţile indiene sunt adesea evenimente grandioase, cu un număr mare de invitaţi şi festivităţi care durează mai multe zile.

În 2017, 24 de invitaţi la o nuntă au murit când un zid s-a prăbuşit din cauza unei furtuni în vestul vestic Rajasthan

Tags: Akhil KumarIndiaKushinagarNarendra ModinuntapuţUttar Pradesh
Categorii: Știrile zilei