X

O adolescentă, dată dispărută la Ocnița, a fost depistată de carabinieri în Capitală

O adolescentă, dată dispărută la Ocnița din ziua de 4 decembrie curent, a fost depistată astăzi, 5 decembrie, în Capitală, de carabinieri.

Potrivit Inspectoratului General de Carabinieri, în dimineața zilei de azi, 5 decembrie, în timpul executării serviciului de patrulare în sectorul Centru al Capitalei, un echipaj de carabinieri a observat o tânără ce manifesta un comportament suspect.

Citeşte şi: România, principala destinație a mărfurilor moldovenești

După ce au stopat-o pentru verificări, oamenii legii au stabilit că adolescenta este dată, de fapt, în căutare de către IP Ocnița ca fiind dispărută din data de 4 decembrie curent de la domiciliu.

Astfel, minora în vârstă de 15 ani a fost condusă la IP Centru unde, în urma discuțiilor cu ea, au fost stabilite datele părinților săi. Fiind contactat, la scurt timp la Inspectorat s-a prezentat tatăl acesteia.

Citeşte şi: Procuratura Anticorupție a finalizat urmărirea penală pornită pe numele deputatului Nesterovschi

„Reiterăm, în cazul când observați un minor fără supraveghere sau o persoană aflată în dificultate, sesizați cea mai apropiată patrulă de Carabinieri sau apelați numărul 112”, se arată într-un comunicat. 

 

 

Tags: capitalăcarabinieriminorăOcnita
Categorii: SocialȘtirile zilei