O adolescentă de 16 ani ucisă și doi tineri răniți de gloanțe ‘rătăcite’, în New York

Publicat:

O adolescentă de 16 ani a fost ucisă și doi tineri au fost răniți de gloanțe “rătăcite”, în New York în timpul unui schimb de focuri între doi bărbați. Este pentru a doua oară într-o săptămână când tineri din New York sunt victimele unor gloanțe rătăcite trase în stradă , informează mediafax.

Potrivit reconstituirii făcute de șeful poliției Keechant Sewell, fata se întorcea acasă de la școală, din Bronx, în nordul Manhattanului, însoțită de doi tineri de 16 și 17 ani.


 

Citește și : Zelenski intenţionează să transmită rapid un răspuns la chestionarul transmis de UE

La o intersecție, au dat peste un bărbat care se certa cu un alt bărbat pe trotuarul opus și care a scos un pistol și a început să tragă în rafale. Fata a fost împușcată în piept, iar ceilalți doi în picior și fese, conform La Stampa.

Ei au fost transportați la spital, dar fata de 16 ani nu a supraviețuit. Ceilalți doi tineri sunt în stare stabilă.

Deocamdată, poliția nu a arestat pe nimeni, dar analizează imaginile de pe camerele de supraveghere și a dat asigurări că cei responsabili vor fi aduși în curând în fața justiției.

Este pentru a doua oară într-o săptămână când tineri din New York sunt victimele unor gloanțe rătăcite trase în stradă.

Pe 31 martie, un băiat de 12 ani a fost ucis în Brooklyn în timp ce mânca într-o mașină parcată, alături de o femeie de 20 de ani, care a fost rănită, și de o fetiță de 8 ani care, din fericire, nu a fost rănită.

Citește și :  Rusia va construi o nouă staţie orbitală după ce a renunţat la Staţia Spaţială Internaţională

În metropola de nouă milioane de locuitori, criminalitatea a crescut dramatic în timpul pandemiei din 2020. În acest an, situația s-a înrăutățit și mai mult: de la 1 ianuarie până la începutul lunii aprilie, numărul împușcăturilor din New York a crescut de la 260 la 296, comparativ cu aceeași perioadă din 2021.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Furau biciclete din Europa și le vindeau în Moldova și Ucraina

Furau biciclete din Europa și le vindeau în Moldova și Ucraina Biciclete performante în valoare de circa  1 800 000  de euro, furate din Franța pentru...

Blindate pe drumurile naționale. Mascații de la FULGER se antrenează

Blindate pe drumurile naționale. Mascații de la FULGER se antrenează Blindate și altă tehnică militară s-ar putea deplasa pe drumurile naționale pe parcursul zilelor de...

METEO// Vremea se răcește și rămâne instabilă

METEO// Vremea se răcește și rămâne instabilă Vremea  se menține instabilă astăzi, iar regimul termic va indica o ușoară scădere. Citește și: Beat, fără cască și...

Moartea unui pasager într-un tren din Tokyo a trecut neobservată 12 ore; garnitura a parcurs 652 km

Moartea unui pasager într-un tren din Tokyo a trecut neobservată 12 ore; garnitura a parcurs 652 km Decesul unui japonez, într-un tren din regiunea Tokyo,...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.