X

O adolescentă ‘s-a luat la trântă’ cu o ursoaică pentru a-şi apăra câinii din grădină – VIDEO

Nu încercaţi asta acasă: o adolescentă de 17 ani a împins cu mâinile goale o ursoaică care avea o altercaţie cu câinii ei, după ce ce animalul se aventurase pe zidul curţii familiei sale din sudul Californiei, reuşind să-l pună pe fugă, relatează AFP, potrivit agerpres.

Imaginile acestei întâlniri neaşteptate şi potenţial periculoase au fost surprinse de o cameră CCTV instalată pe casa adolescentei şi au făcut turul televiziunilor americane.

Citeşte şi: Tokyo cere Moscovei eliberarea pescarilor japonezi de pe un vas sechestrat – Black News

Hailey Morinico şi mama ei grădinăreau la casa lor din Bradbury, la nord-est de Los Angeles, când o ursoaică s-a căţărat pe zidul de la capătul grădinii şi a început să meargă pe el urmată de cei doi pui ai săi.

Intruşii i-au alertat imediat pe câinii familiei Morinico, care s-au repezit la baza zidului lătrând la urşi. În timp ce cei doi pui fugeau, mama lor le-a acoperit retragerea ţinând câinii la distanţă cu labele sale mari.

Când şi-a dat seama de altercaţie, Hailey Morinico a intervenit pentru a-şi salva câinii. “Am fugit să văd la ce latră şi nu era un câine, ci un urs”, a declarat ea pentru televiziunea locală KTLA.

Citeşte şi: Discotecile din Spania se redeschid – Black News

“Primul lucru la care m-am gândit a fost să-l împing. Şi a funcţionat”, a povestit adolescenta.

Dezechilibrându-se, animalul a căzut de pe zid spre exteriorul grădinii, unde şi-a regăsit puii şi a fugit.

Un expert în animale sălbatice a estimat că ursoaica cântărea în jur de 75 kilograme, iar puii aveau doar câteva luni.

Tags: BradburycainicaliforniaHailey MorinicoSUAurs
Categorii: Știrile zilei