O angajată a unei rezervaţii de vânătoare private din Africa de Sud a fost ucisă de lei

Publicat:

O angajată a unei rezervaţii de vânătoare private din Africa de Sud a fost ucisă de lei, a declarat sâmbătă poliţia locală, citată de AFP, potrivit agerpres.

“O femeie în vârstă de 21 de ani a fost atacată şi ucisă de un grup de lei într-o rezervaţie de vânătoare privată”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei, colonelul Moatshe Ngoepe, într-un comunicat.


Citește și : Bilanțul persoanelor ucise de noul coronavirus a depășit 700

Victima a fost atacată joi după-amiază în timp ce lucra pe o rezervaţie din provincia Limpopo, în nord-estul ţării, a precizat el.

Când au sosit serviciile de urgenţă, tânăra, care suferise multiple răni, se afla în exteriorul unei incinte cu lei. Victima a murit în drum spre spital.

Autorităţile au demarat o anchetă în acest caz.

“Încercăm să înţelegem ce s-a întâmplat”, a declarat colonelul Ngoepe pentru AFP. “Tot ce ştim este că ea lucra şi locuia acolo”, a completat responsabilul citat.

Citește și : Le Drian: Pescuitul, ‘o prioritate absolută’ în cadrul negocierilor post-Brexit

În prezent, în Africa de Sud sunt crescuţi în ţarcuri circa 8.000 de lei pentru vânătoare, comerţ cu oase, turism şi cercetare, potrivit estimărilor furnizate de grupurile pentru conservarea faunei sălbatice.

Prin contrast, doar 3.000 de exemplare trăiesc în sălbăticie, în parcuri naţionale unde vânătoarea este interzisă.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Și-a pierdut conștiința la volanul mașinii și a fost resuscitată în câteva minute

Și-a pierdut conștiința la volanul mașinii și a fost resuscitată în câteva minute La un pas de tragedie! O femeie din Chișinău a scăpat cu...

FSB a dejucat o tentativă a Kievului de a deturna un bombardier strategic

FSB a dejucat o tentativă a Kievului de a deturna un bombardier strategic Ofiţeri ai Serviciului de Securitate al Rusiei (FSB, ex-KGB) ar fi dejucat...

Primele declarații ale lui Stoianoglo: „Nu am în spate niciun proiect politic”

Primele declarații ale lui Stoianoglo: „Nu am în spate niciun proiect politic” Fostul procuror general, Alexandru Stoianoglo, a făcut primele declarații alături de liderul socialiștilor,...

Dodon nu se avântă în alegeri. Îl propune pe Stoianoglo

Dodon nu pretinde la Președinție. Îl propune pe Stoianoglo în calitate de candidat Liderul socialiștilor, Igor Dodon, nu va participa în calitate de candidat...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.