O caracatiță de tip mafiot a fost DECAPITATĂ în Serbia și Bulgaria. Prejudiciul este estimat la peste 80 de milioane de euro!

Publicat:

Un grup internaţional de crimă organizată implicat în corupţie, infracţiuni informatice, comerţ fictiv cu instrumente financiare şi spălare de bani a fost anihilat într-o operaţiune în Bulgaria, Austria, Germania şi Serbia la 2 aprilie, a anunţat luni procuratura bulgară, citată de BTA, potrivit agerpres.

Trei bulgari şi un cetăţean german au fost arestaţi în Bulgaria. Unul dintre ei este presupusul lider al grupului. Cetăţeanul german se află în arest pe perioadă nedeterminată, doi dintre bulgari se află în arest la domiciliu, iar al treilea a fost eliberat pe cauţiune.


Citește și: Norvegia trimite o echipă medicală în Italia

În Serbia, cinci persoane au fost arestate, peste 30 de conturi bancare au fost plasate sub monitorizare şi bunuri mobile şi imobile au fost confiscate.

Un cont bancar cu peste 2,5 milioane de euro a fost îngheţat în Germania.

Citește și: Apple va produce 1 milion de măşti pe săptămână

Investigaţia împotriva grupului a început în Germania în urmă cu un an împreună cu autorităţile austriece pentru combaterea criminalităţii economice şi a corupţiei.

Grupul internaţional infracţional a provocat pierderi mai multor mii de cetăţeni din ţări europene şi din alte state. Prejudiciul este estimat la aproape 80 de milioane de euro.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Mai mult de jumătate dintre statele UE cer un nou sistem care să faciliteze returnarea migranţilor

Mai mult de jumătate dintre statele UE cer un nou sistem care să faciliteze returnarea migranţilor Un număr de 17 state europene au cerut Comisiei...

O moldoveancă de 18 ani, ucisă cu bestialitate de un vecin, la Băcău: Crima a avut loc sub ochii fraților mai mici

O moldoveancă de 18 ani, ucisă cu bestialitate de un vecin, la Băcău: Crima a avut loc sub ochii fraților mai mici O moldoveancă de...

/FOTO/ Un nou record mondial! Cât cântărește cel mai mare pepene verde, cultivat vreodată de un bărbat din SUA

/FOTO/ Un nou record mondial! Cât cântărește cel mai mare pepene verde, cultivat vreodată de un bărbat din SUA A fost înregistrat un nou record...

Mai mulți fani ai lui Ajax, arestați în timpul meciului cu Slavia Praga; Motivul pentru care au fost reținuți

Mai mulți fani ai lui Ajax, arestați în timpul meciului cu Slavia Praga; Motivul pentru care au fost reținuți Ajax Amstedam a remizat în deplasare...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.