O cursă Lufthansa spre Teheran a fost ÎNTOARSĂ din drum

Publicat:

Un avion Lufthansa care zbura pe ruta Frankfurt (Germania) şi Teheran s-a întors din drum joi după o oră de zbor “din precauţie” şi din cauza nesiguranţei în “spaţiul aerian al aeroportului” capitalei iraniene, a anunţat compania germană, citată de AFP, potrivit agerpres.

Aeronava care efectua cursa LH600, plecată în seara zilei de joi din Frankfurt, s-a întors din drum după o oră de zbor, “din pură precauţie”, a indicat pentru agenţia franceză de presă un purtător de cuvânt al companiei.


Citeşte şi: La intervenţia Rusiei, Israelul eliberează un spion sirian

Acest anunţ intervine la puţin timp după ce premierul canadian Justin Trudeau a afirmat că Boeing 737 care s-a prăbuşit miercuri în apropiere de Teheran fusese doborât de o rachetă iraniană, probabil din eroare.

Aparatul Lufthansa, un Airbus A330, a revenit la Frankfurt în urma unei noi “evaluări a situaţiei în materie de securitate în spaţiul aerian din jurul aeroportului din Teheran”, a precizat compania.

Citeşte şi: Japonia cere ajutor la Interpol pentru arestarea Carolei Ghosn

Lufthansa “continue să evalueze situaţia la faţa locului cu autorităţile naţionale şi internaţionale”, dar zborul Lufthansa pentru Teheran prevăzut pentru vineri este deja “anulat”, a adăugat acelaşi purtător de cuvânt.

Lufthansa renunţase deja în 8 ianuarie, ca şi alte companii aeriene, să survoleze Iranul, la câteva ore după tirurile iraniene împotriva a două baze irakiene în care se află soldaţi americani.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Elveţianul care şi-a ucis soţia moldoveancă va fi trimis în spatele gratiilor

Elveţianul care şi-a ucis soţia moldoveancă va fi trimis în spatele gratiilor Elvețian de origine turcă care acum doi ani și-a ucis cu deosebită cruzime...

Moldovenii trimit tot mai puțini bani acasă

Moldovenii trimit tot mai puțini bani acasă Remiterile personale primite de rezidenții Republicii Moldova în trimestrul I 2024 au scăzut cu 6,5% comparativ cu aceeași...

Explozie puternică într-un club din Paris, provocată de o trotinetă electrică; Trei persoane au fost rănite

Explozie puternică într-un club din Paris, provocată de o trotinetă electrică; Trei persoane au fost rănite Trei persoane au fost rănite la Paris după ce...

O faimoasă stațiune din Italia este nevoită să refuze turiști din cauză că nu mai are suficientă apă

O faimoasă stațiune din Italia este nevoită să refuze turiști din cauză că nu mai are suficientă apă Așezat în vârful unui deal de pe...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.