X

O echipă de genişti a verificat o maşină în apropierea Arcului de Triumf din Paris, dar nu identificat vreo ameninţare

Poliţia franceză a închis duminică o porţiune din bulevardul Champs Elysees din Paris în timp ce o echipă de genişti a folosit un câine poliţist şi un robot pentru a cerceta un vehicul suspect, decizând în cele din urmă că nu există un pericol de securitate, informează Reuters, potrivit agerpres.

Un fotograf al agenţiei de presă britanice a declarat că poliţia a blocat bulevardul în apropierea Arcului de Triumf, iar trecătorii erau ţinuţi la o distanţă de 150 de metri.

Citește și : Primarul Londrei îndeamnă la organizarea unui al doilea referendum asupra Brexitului

Cu buticurile sale de lux şi cafenelele cu terase, bulevardul Champs Elysees este o atracţie majoră pentru turişti. În această zonă au avut loc anul trecut două atacuri asupra forţelor de securitate franceze, aminteşte Reuters.

În iunie 2017, un bărbat a intrat cu maşina plină de arme şi explozibili într-o dubă a poliţiei în timp ce vehiculul oficial circula în convoi pe bulevard. Două luni mai devreme, un bărbat înarmat a împuşcat mortal un poliţist pe Champs Elysees într-un atac revendicat de gruparea teroristă Stat Islamic.

Citește și : Iranul „susţine alegerile poporului irakian”

Tags: Champs-Elyseesgenistiparispolitia
Categorii: Diaspora