X

O familie de moldoveni, implicată într-un grav accident în România

O familie de moldoveni, implicată într-un grav accident în România

O familie de moldoveni a fost implicată într-un grav accident produs azi-noapte la Bordea, România.

Potrivit presei de peste Prut, șoferul ar fi adormit la volan și a intrat într-un cap de pod. În autoturism se afla o familie din Republica Moldova care se întorcea din vacanță de la mare.

La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje de intervenție.

O fetiță, din familia de moldoveni implicată în accidentul cumplit din Bordea, a fost transportată de o echipă SMURD la Chișinău, după ce a fost descarcerată dintre fiare, iar mama acesteia, grav rănită în urma impactului, este internată în România în stare extrem de gravă. Despre aceasta a anunțat primarul orașului din Fălești, Alexandr Severin, care cere ajutorul cetățenilor pentru a susține financiar familia.

Citeşte şi: Partidul Republican îl nominalizează oficial pe Trump drept candidatul său la preşedinţie – Stiripesurse.md

„Cu profundă durere, am aflat că familia Popovici din orașul nostru, a suportat un grav accident rutier în România. Foarte dureros este că în accident a fost implicată și a suferit toată familia. Fiica Otilia a fost transportată de o echipă SMURD la Chișinău, unde deja a avut intervenții chirurgicale, iar mama ei, Ecaterina, este în stare extrem de gravă, fiind netransportabilă și a rămas internată în România”, se arată în mesajul edilului din Fălești.

„În acest sens, vin în fața dumneavoastră cu rugămintea de a ne uni cu toții împreună și a ajuta financiar, după posibilitate, această familie”, a scris primarul localității din care face parte familia.

Tags: accidentmoldoveniRomania
Social