X

O femeie a fost ucisă la Kiev după ce a ieșit pe balcon pentru a urmări cum sunt doborâte dronele

O femeie din Kiev a murit după ce a ieșit pe balconul apartamentului său pentru a urmări cum sunt doborâte dronele pe parcursul nopții. Ulterior, autoritățile ucrainene au emis o avertizare pentru locuitori pe această temă, potrivit Sky News, informează mediafax.

Locuitorii din Kiev au fost îndemnați să nu iasă afară pentru a vedea cum funcționează sistemul de apărare aeriană al orașului, după ce o femeie a fost ucisă pe balconul său.

Citește și : Ani grei de închisoare pentru o femeie care strângea bani pentru ocupanţii ruşi

Primarul Kievului, Vitaliy Klitschko, a confirmat incidentul.

„Probabilitatea unor atacuri aeriene este foarte mare. Prin urmare, îi îndemn pe cetățenii Kievului să nu-și neglijeze propria siguranță, să nu ignore semnalele de alarmă. Și să nu iasă la balcoane și pe străzi pentru a observa cum funcționează apărarea aeriană. Pentru că noaptea, într-o casă din cartierul Holosiivskyi a murit o femeie care a ieșit pe balcon pentru a urmări cum sunt doborâte dronele”, a spus Klitschko.

Primarul a declarat că a vizitat clădirea de 24 de etaje în care a fost ucisă femeia.

Blocul de apartamente a fost lovit peste noapte de fragmentele unei drone rusești. În urma loviturii, în clădire a izbucnit un incendiu care a distrus apartamentele de la etajele superioare, a precizat Klitschko. Alte patru persoane au fost rănite și zeci de locatari au fost evacuați.

Citește și : Beijingul a refuzat o întâlnire cu secretarul apărării al SUA

Tags: droneHolosiivskyikievVitaliy Klitschko
Categorii: DiasporaRăzboi in Ucraina