X

O femeie a murit după ce a stat 14 ani de comă, în urma unei operații de mărire a sânilor

O femeie a murit după ce a stat 14 ani de comă, în urma unei operații de mărire a sânilor

O femeie a murit după ce a stat 14 ani de comă, în urma unei operații de mărire a sânilor. În  2010, tânăra pianistă  a suferit o intervenție de augmentară mamară, dar ceva a mers prost și a ajuns în stare vegetativă.

Paisprezece ani în comă profundă după o operație estetică la sân efectuată în mai 2010 într-o clinică privată din Caserta. Ieri, miercuri, 24 aprilie 2024, inima lui Annabella Benincasa s-a oprit. Avea 35 de ani, era o tânără mamă și pianistă, originară din Cava dei Tirreni, în provincia Salerno. Femeia a decedat în secția de terapie intensivă a spitalului Santa Maria dell’Olmo. Instalația, de fapt, nu dispunea de resuscitare și, prin urmare, tot ajutorul acordat în spitalul din apropiere a fost inutil, potrivit stiripesurse.ro.

Citește și : Andrei Galațchi, ‘omul lui Șor’ a fost eliberat din arest preventiv

În 2010, Annabella Benincasa decisese să se supună unei operații de mărire a sânilor: o reacție la anestezie, încercări disperate de resuscitare și apoi acest lung, foarte lung limbo, în stare vegetativă, însoțit de o rătăcire prin clinici de trezire, centre specializate, operații ortopedice. Apoi, transferul acasă, cu ajutorul Asl. Medicii care au operat-o au fost condamnați pentru vătămare corporală gravă, relatează presa din Peninsulă.

 

 

 

Tags: comaSalernotânără
Diverse