O femeie de 93 de ani şi-a îndeplinit dorinţa de a zbura din nou într-un avion de mici dimensiuni

Publicat:

O femeie în vârstă de 93 de ani, rezidentă a unui azil de bătrâni din Scoţia, şi-a îndeplinit dorinţa de a zbura din nou într-un avion de mici dimensiuni, informează PA Media/dpa, potrivit agerpres.

Betty Buckland, o rezidentă a centrului Lauder Lodge de pe Wakefield Avenue, Edinburgh, aparţinând Care UK, a povestit că a zburat cu o viteză de 240 kilometri pe oră într-un avion Cessna, admirând priveliştile Scoţiei.


Citeşte şi: Asiguratorii germani au reînnoit acoperirea pentru gazoductul Nord Stream 1 – Black News

Înălţându-se la peste 600 de metri deasupra nivelului mării, Buckland a descris experienţa drept “palpitantă” şi a mărturisit că a avut parte de o “zi minunată”.

“A fost o zi minunată şi am avut o privelişte extraordinară asupra Kelpies (sculpturi în formă de cap de cal, cu o înălţime de 30 de metri, n.red.) la Falkirk”, a povestit ea.

“Să mă aflu din nou într-un avion de mici dimensiuni a fost palpitant şi m-a făcut să îmi amintesc atât de multe momente fericite”, a subliniat ea.

În tinereţe, Buckland îşi petrecea vacanţele de vară în SUA, alături de vărul ei care era pilot şi deţinea propriul avion, iar, uneori, acesta o lăsa să preia controlul avionului său Piper PA-28 Cherokee.

Zborul a avut loc joi, 23 martie, la RAF Kirknewton, West Lothian, avându-l drept pilot pe Andrew Reid, a cărui soacră a fost, de asemenea, rezidentă la Lauder Lodge.

Citeşte şi: Cuvântul lui Macron, ‘important’ pentru participarea ruşilor la JO de la Paris – Black News

Buckland a fost fotografiată cu un zâmbet radiant pe faţă după ce şi-a îndeplinit dorinţa de a zbura din nou.

Această dorinţă a devenit realitate prin programul Wishing Tree (Copacul dorinţelor) al Care UK, care îndeplineşte visurile rezidenţilor care sugerează o experienţă la care ar dori să ia parte.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Și-a transformat pasiunea într-o afacere de succes cu sprijinul programului „373”. Povestea unui tânăr antreprenor din Maximovca

Și-a transformat pasiunea într-o afacere de succes cu sprijinul programului „373”. Povestea unui tânăr antreprenor din Maximovca Și-a transformat pasiunea în afacere. Un tânăr din...

Zelenski anunţă că livrarea avioanelor de tip F-16 urmează să fie accelerată cu ajutorul Poloniei

Zelenski anunţă că livrarea avioanelor de tip F-16 urmează să fie accelerată cu ajutorul Poloniei Polonia a decis să-şi accelereze livrările de avioane de tip...

BNM a prezentat evoluția indicatorilor monetari în luna iunie 2024

BNM a prezentat evoluția indicatorilor monetari în luna iunie 2024 În luna iunie 2024, baza monetară1 s-a micșorat cu 1 917,4 milioane lei (-2,2 la sută)...

Studiu: Expert: 42 la sută din tinerii din R. Moldova aleg să își continue studiile

Studiu: Expert: 42 la sută din tinerii din R. Moldova aleg să își continue studiile În acest an, rata de admitere la studii se anunță...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.